Identita a diference - Roman Cardal

Identita a diference - Roman Cardal
537 537 191
537,- Kč

Původní cena: 537,- Kč


Hodnocení:


Identita a diference - Roman Cardal z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Identita a diference - Roman Cardal .

Detailní informace

Kniha Romana Cardala Identita a diference je určena všem, kdo se chtějí hlubším způsobem seznámit se základními problémy ontologie. Přístup autora je inspirován aristotelsko-tomistickou tradicí, avšak nejde o její pasivní reprodukci. Problémy jsou uchopeny s kritickým nasazením a v řadě ohledů dochází k výraznému odklonu od řešení vypracovaných v rámci uvedené tradice. Těžiště knihy leží v pojednání o transcendentálních určeních jsoucna, která v mnohých spisech současných realistických filosofů budí jen okrajovou pozornost. Ontologie je na stra...nách knihy představena jako teoreticky atraktivní, aktuální a nepostradatelná; filosofická disciplína, ohledně níž panují i u odborné veřejnosti nezdravé předsudky. Cardalova obsáhlá studie chce být příspěvkem pro oživení ontologické diskuze, která je v českých poměrech bohužel stále omezena na velmi úzké kruhy specialistů.

Produkt je výrobek značky Academia Bohemica ,distribuovaný s EAN kódem 9788090446915.

Procházet zboží z kategorie Média Academia Bohemica, Knihy Academia Bohemica.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

399,- Kč
357,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Identita a diference - Roman Cardal a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Academia Bohemica a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Academia Bohemica najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Identita a diference - Roman Cardal
Právě si prohlížíte...

537,- Kč