Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

HTML5 - audio a video - Silvia Pfeiffer

HTML5 - audio a video - Silvia Pfeiffer
HTML5 - audio a video - Silvia Pfeiffer
HTML5 - audio a video - Silvia Pfeiffer
HTML5 - audio a video - Silvia Pfeiffer

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


HTML5 - audio a video - Silvia Pfeiffer z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným HTML5 - audio a video - Silvia Pfeiffer .

Detailní informace

Kniha "HTML5 – audio a video" je kompletní průvodce, který se zaměřuje na používání HTML5 prvků a na webu. Dlouho předtím, než přišly na svět tyto multimediální prvky, mohl webový vývojář zařadit audio a video do webových stránek pouze prostřednictvím prvků a , které na straně koncového uživatele vyžadovaly, aby měl v prohlížeči nainstalovány potřebné pluginy, například pro obsah ve formátu RealMedia, QuickTime nebo Windows Media. Později přišel Flash, který s postupem času – díky svým animačním a interaktivním schopnostem – začal být uživateli... akceptován natolik, že se stal pro vydavatele nejvhodnějším řešením pro úlohy, jak publikovat video online. Technologii Flash používaly například projekty Videos od Google nebo YouTube. Vývoj v této oblasti se ovšem nezastavil a s příchodem standardu HTML5 byly představeny prvky a umožňující nativní přehrávání (tj. bez nutnosti mít potřebný plugin) multimédií v prohlížečích. Protože tato kniha má podtitul "kompletní průvodce", nevěnuje se pouze těmto novým mediálním prvkům HTML5, ale snaží se komplexně obsáhnout i další související záležitosti – například kódování mediálních zdrojů či možnosti, které pro stylování videa nabízí CSS3. V kontextu práce s multimédii na webu se také věnuje popisu a používání API JavaScriptu, vektorovému formátu SVG, Canvas nebo vláknům Web Workers. Nechybí ani popis API pro HTML5 audio či problematika přístupnosti médií.

Produkt je výrobek značky Zoner Press ,distribuovaný s EAN kódem 9788074131479.

Procházet zboží z kategorie Média Zoner Press, Knihy Zoner Press.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

HTML5 - audio a video - Silvia Pfeiffer a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Zoner Press a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Zoner Press najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

HTML5 - audio a video - Silvia Pfeiffer
Právě si prohlížíte...

339,- Kč