Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hravá přírodověda 4 - pracovní sešit

Hravá přírodověda 4 - pracovní sešit

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hravá přírodověda 4 - pracovní sešit z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Hravá přírodověda 4 - pracovní sešit .

Detailní informace

Pracovní sešity Hravá přírodověda vycházejí ze vzdělávací oblasti Člověk a jeho svět podle RVP ZV. Sešity svým pojetím směrují žáky k aktivnímu poznávání přírody, člověka a světa, ve kterém žije. Vede je k nacházení souvislostí mezi rovnováhou přírody a činností člověka. Úlohy jsou doprovázeny reálnými fotografiemi a plnobarevnými ilustracemi, které výrazně podporují zájem žáků při procvičování a upevňování probíraného učiva. Na tvorbě pracovních sešitů a učebnic se podílel široký kolektiv učitelů s bohatými teoretickými znalostmi i praktickými... zkušenostmi z vyučování přírodovědy. Moderní a plnobarevný design podporuje motivaci a kreativitu žáků. Obsah sešitu je přehledně rozdělen do 6 kapitol a 14 podkapitol. Pestré typy úloh (křížovky, čtyřsměrky, doplňovačky apod.) slouží žákům k procvičování probíraného učiva hravou a zábavnou formou. Pomocí doplňování, vypisování, vybarvování, přiřazování a vyhledávání si žáci zapamatují důležité pojmy a souvislosti. U některých úloh se v tajenkách skrývají zajímavosti navíc. Cvičení jsou doprovázena fotografiemi a velkými ilustracemi, mj. i stolní hrou. Sešit obsahuje ilustrace ekosystémů: les, pole, louka, okolí lidských obydlí, rybník a řeka. Pracovní sešit obsahuje kapitoly: Příroda živá a neživá Živé organismy Živá příroda od podzimu do zimy Neživá příroda Živá příroda od jara do léta Člověk a příroda

Produkt je výrobek značky Taktik ,distribuovaný s EAN kódem 9788075630797.

Procházet zboží z kategorie Média Taktik, Knihy Taktik.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Hravá přírodověda 4 - pracovní sešit a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Taktik a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Taktik najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hravá přírodověda 4 - pracovní sešit
Právě si prohlížíte...

72,- Kč