Honey for You, Honey for Me: A First Book of Nursery Rhymes - Michael Rosen

Honey for You, Honey for Me: A First Book of Nursery Rhymes - Michael Rosen
499 499 1970
499,- Kč

Původní cena: 499,- Kč


Hodnocení:


Honey for You, Honey for Me: A First Book of Nursery Rhymes - Michael Rosen z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Honey for You, Honey for Me: A First Book of Nursery Rhymes - Michael Rosen .

Detailní informace

From Children’s Laureates Michael Rosen and Chris Riddell, the bestselling team behind A Great Big Cuddle, comes a first book of nursery rhymes.Flying pigs, wobbling plates of jelly and a giant who trembles whenever he meets a mouse: welcome to the topsy-turvy world of nursery rhymes. Inspired by his lifelong fascination with these peculiar poems, Michael Rosen has placed familiar playground songs alongside forgotten gems for a seminal new collection.Brought to vivid life by Chris Riddell’s magnificent pictures, expect familiar faces, from litt...le Jumping Joan to Miss Mary Mack – but also plenty of surprises… With forty rhymes to choose from, this book is sure to prove a bedtime favourite."Huggable and exuberant … makes you want to smile and stomp to the rhythm." – The Sunday Times on A Great Big Cuddle

Produkt je výrobek značky Walker Books ,distribuovaný s EAN kódem 9781406374636.

Procházet zboží z kategorie Média Walker Books, Knihy Walker Books.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Honey for You, Honey for Me: A First Book of Nursery Rhymes - Michael Rosen a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Walker Books a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Walker Books najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Honey for You, Honey for Me: A First Book of Nursery Rhymes - Michael Rosen
Právě si prohlížíte...

499,- Kč