Herbář ze zahrady přímo na talíř - Kateřina Winterová - 10% sleva

-10%
Herbář ze zahrady přímo na talíř - Kateřina Winterová
447 499 1317
447,- Kč

Původní cena: 499,- Kč


Hodnocení:


Herbář ze zahrady přímo na talíř - Kateřina Winterová z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Herbář ze zahrady přímo na talíř - Kateřina Winterová .

Zlevněné zboží

„Moje první kniha, kterou jsem celou vypěstovala na své zahradě!“ hlásá Kateřina Winterová ke knižní novince, která obsahuje další stovku úžasných receptů i návodů a tentokrát také popis více než 80 odrůd zeleniny s doporučeními pro jejich pěstování a rovněž ovocné ochutnávky. Kniha Herbář ze zahrady se stala základem pro osmou sérii pořadu Herbář a přináší čtenářům unikátní přehled zahradních odrůd zeleniny prověřených generacemi pěstitelů i kuchařů. Ředkvičky, salát, cukety, dýně, rajčata, okurky, papriky, mrkev a mnoho dalšího včetně několik...a běžně dostupných druhů ovoce… se naučíte nejen využívat v kuchyni k přípravě lahodných pokrmů, ale také sami vypěstovat. A požitek z jídla připraveného z vlastnoručně zasazených surovin bude pak ještě větší! Jak říká Katka – tohle nepodávají ani v těch nejdražších restauracích. Nejlepší zahradnictví je vždy to vlastní! A tak sázejte, pěstujte, sklízejte – ze zahrady přímo na talíř!

Produkt je výrobek značky Edice české Televize ,distribuovaný s EAN kódem 9788074043437.

Procházet zboží z kategorie Média Edice české Televize, Knihy Edice české Televize.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Herbář ze zahrady přímo na talíř - Kateřina Winterová a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Edice české Televize a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Edice české Televize najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Herbář ze zahrady přímo na talíř - Kateřina Winterová
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

447,- Kč