Henrik Ibsen. Člověk a maska - Ivo de Figueiredo - 11% sleva

-11%
Henrik Ibsen. Člověk a maska - Ivo de Figueiredo
474 530 2041
474,- Kč

Původní cena: 530,- Kč


Hodnocení:


Henrik Ibsen. Člověk a maska - Ivo de Figueiredo z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Henrik Ibsen. Člověk a maska - Ivo de Figueiredo .

Zlevněné zboží

Kniha norského historika Iva de Figueireda je nejnovější biografií o životě a díle světoznámého dramatika a básníka Henrika Ibsena. Publikace nabourává zažité mýty a tvrzení týkající se Ibsenova života, které se v průběhu let zažily jako nezvratné pravdy. Henrik Ibsen je českému čtenáři znám především jako tzv. zakladatel realistického dramatu, tato monografie ale pohlíží na Ibsenovo dramatické i básnického dílo a jeho život v širším evropském kontextu - autor postupuje chronologicky, zaměřuje se na to, jakým básníkem se Ibsen chtěl stát, z jak...ého poetického programu vycházel, a jakým básníkem se nakonec stal, jaké podmínky determinovaly jeho dílo, ale především, jak byl jako básník chápán a jaké recepce se jeho dílu dostalo. Český překlad vyplňuje mezeru, která je už delší dobu odborníkům patrná. Kniha Henrik Ibsen. Člověk a maska čtenářům z řad odborníků, studentů teatrologie, ale i široké veřejnosti poskytuje čtivou formou odborné a kvalitní zpracování biografické informace o životě dramatika, jehož dílo je na českých jevištích uváděno s neklesající intenzitou.

Produkt je výrobek značky Karolinum ,distribuovaný s EAN kódem 9788024629469.

Procházet zboží z kategorie Média Karolinum, Knihy Karolinum.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Henrik Ibsen. Člověk a maska - Ivo de Figueiredo a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Karolinum a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Karolinum najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Henrik Ibsen. Člověk a maska - Ivo de Figueiredo
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

474,- Kč