Gabriela Novotná. Cesta na Dakar - Gabriela Novotná, Jan Somerauer - 11% sleva

-11%
Gabriela Novotná. Cesta na Dakar - Gabriela Novotná, Jan Somerauer
356 398 1952
356,- Kč

Původní cena: 398,- Kč


Hodnocení:


Gabriela Novotná. Cesta na Dakar - Gabriela Novotná, Jan Somerauer z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Gabriela Novotná. Cesta na Dakar - Gabriela Novotná, Jan Somerauer .

Zlevněné zboží

Inspirativní příběh první Češky, která dojela nejtěžší závod světa. "Když se člověk rozhodne a něco si přeje, věnuje svému snu veškeré úsilí, nemrhá pak svým časem a energií, i kdyby se nedostal až ke kýženému konci. V každý moment té cesty na tom bude líp, než kdyby se do ní vůbec nepustil." Gábina Novotná na vysněný konec došla. Jako první česká žena dokázala dojet na motorce nejnáročnější rally závod světa, legendární Rally Dakar. Povedlo se jí to na druhý pokus, poprvé ji zastavilo nepříjemné zranění. Celá cesta na cílovou rampu nebyla vůbe...c jednoduchá, přinesla mnoho bolesti. V této knize ale zdaleka není řeč pouze o samotném závodu, nýbrž o všem, co mu předcházelo, a to od okamžiku, kdy se jedna učitelka jazyků a překladatelka rozhodla, že dojede do cíle. Minimum zkušeností s motorkou stejně jako s vrcholovým sportem, sponzoři žádní, bankovní účet prázdný - nic nenasvědčovalo tomu, že by se to Gabče mělo povést. A přece! Výzva jménem Dakar přinesla mnoho problémů, ale Gabča ani vteřinu nelitovala, že se do ní pustila. Kromě spousty negativních okamžiků a nepříjemných situací se totiž vnitřně hodně posunula, potkala řadu skvělých lidí a navždy jí v paměti zůstanou neopakovatelné momenty, které zažila. Neuvěřitelný příběh jedné trochu šílené mladé ženy ukazuje, že nadšení a tvrdohlavost přináší zázraky. Je cílová rampa nejsledovanějšího závodu světa konec, nebo se dočkáme nečekaného zvratu?

Produkt je výrobek značky Jota ,distribuovaný s EAN kódem 9788075655820.

Procházet zboží z kategorie Média Jota, Knihy Jota.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Gabriela Novotná. Cesta na Dakar - Gabriela Novotná, Jan Somerauer a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jota a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jota najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Gabriela Novotná. Cesta na Dakar - Gabriela Novotná, Jan Somerauer
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

356,- Kč