Fantazník - Blanka Kochová

Fantazník - Blanka Kochová
299 299 874
299,- Kč

Původní cena: 299,- Kč


Hodnocení:


Fantazník - Blanka Kochová z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Fantazník - Blanka Kochová .

Detailní informace

Nuda, venku prší, zima, ty sedíš doma a z tabletu už tě bolí oči… Co takhle vytvořit si svůj vlastní příběh? Ještě že máš Fantazník! S touto knížkou můžeš cestovat, zavede tě do dalekého Egypta nebo na ztracený ostrov. Zažiješ setkání s mimozemšťany nebo starodávnou civilizací. Stane se z tebe na chvíli zahradník, kovboj hledající padoucha nebo kouzelník. Napíšeš svůj vlastní komiks, vytvoříš cukrový zámek nebo úplně nové zvíře, jaké svět ještě neviděl. Vymyslíš skvělý módní návrh a vyrazíš na přehlídku, můžeš zažít akční dobrodružství jako nin...ja nebo se jen tak poflakovat na pláži a sbírat mušle.Díky Fantazníku můžeš být, kdo chceš, kde chceš, a dělat, co tě jen napadne. Možnosti jsou nekonečné a je jen na tobě, za jakým dobrodružstvím se vydáš.

Produkt je výrobek značky Zoner Press ,distribuovaný s EAN kódem 9788074134296.

Procházet zboží z kategorie Média Zoner Press, Knihy Zoner Press.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Fantazník - Blanka Kochová a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Zoner Press a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Zoner Press najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fantazník - Blanka Kochová
Právě si prohlížíte...

299,- Kč