Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Emil a upíři 1-5 - Pavel Brycz - audiokniha - 10% sleva

-10%
Emil a upíři 1-5 - Pavel Brycz - audiokniha

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Emil a upíři 1-5 - Pavel Brycz - audiokniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Emil a upíři 1-5 - Pavel Brycz - audiokniha .

Zlevněné zboží

Audiokniha:,Víte, co se stane, když mladí česnektariáni tráví prázdniny na hřbitově? No jasně, zažijí neuvěřitelné dobrodružství! Emil není žádné ořezávátko. I přes své mládí je to zdatný úpirobijec a zapřísáhlý česnektarián. Stejně jako jeho nejlepší kamarádi. V minulosti už se utkal s mocným upírem hrabětem Esterházym a jeho krásnými, avšak věčně hladovými, dceruškami Elou a Helou. Upíry objevil na hřbitově, kde dělá jeho dědeček hrobníka. U dědečka i babičky se také Emil naučil, že proti upírům nejlépe ochrání česnek, a tak od té doby je z n...ěho skalní česnektarián. Upíři však následovali Emila až do jeho školy a nadělali v ní pěknou neplechu. Než dal Emil s kamarády všechno do pořádku, pěkně se u toho zapotil.Tentokrát se tvrdý boj mezi lidmi a upíry přenese zpátky mezi hroby a ani jedna strana tu druhou rozhodně nešetří. Do boje se zapojí nejen pan učitel Komár proměněný v upíra, ale také dvě paní učitelky, které ani netuší, v jaké šlamastyce se ocitly. Zachrání je naši upírobijci, nebo obě přejdou na stranu zla?Pro děti od 6 let.Čte: Kamil HalbichRežie: Libor HruškaHudba: Jan TitlbachDélka nahrávky: 4 hod 50 min1 mp3 CD

Produkt je výrobek značky Audioknihovna ,distribuovaný s EAN kódem 8596434008061.

Procházet zboží z kategorie Média Audioknihovna, Knihy Audioknihovna.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Emil a upíři 1-5 - Pavel Brycz - audiokniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Audioknihovna a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Audioknihovna najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Emil a upíři 1-5 - Pavel Brycz - audiokniha
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

268,- Kč