Elon Musk - Ashlee Vance

Elon Musk - Ashlee Vance
439 439 202
439,- Kč

Původní cena: 439,- Kč


Hodnocení:


Elon Musk - Ashlee Vance z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Elon Musk - Ashlee Vance .

Detailní informace

Elon Musk bývá označován za největšího inovátora současnosti, podnikatelského génia velikosti Steva Jobse. Také za workoholika, nesnesitelného egocentrika a podivína. Především je ale Musk technologickým vizionářem, který mění science fiction v realitu: jeho atraktivní elektrické vozy Tesla ukazují budoucnost automobilů, SpaceX létá pro NASA na oběžnou dráhu a chystá se na Mars. Třetí Muskova společnost SolarCity přivedla miliony Američanů ke sluneční energii. Tento životopis je strhující kronikou Muskových úspěchů i selhání. In...ves-tigativní reportér Ashlee Vance získal jako jediný novinář exkluzivní přístup k Muskovi a kromě něj vyzpovídal na tři sta jeho kolegů, členů rodiny, přátel i kritiků. Zajímáte-li se o osobnosti, které ovlivní naši budoucnost, začněte u této knihy. Najdete v ní: kapitolu o Elonovu tvrdém dětství v Jižní Africe, v němž nechyběla šika-na od spolužáků, a jeho útěku do Kanady a USA. jak mladý Musk pohádkově zbohatl díky internetovému inzertnímu startupu Zip2 a především díky paypalu, který spoluzaložil a poté prodal tržišti ebay. bouřlivé příběhy společností Tesla Motors a SpaceX, které několikrát málem zbankrotovaly, aby nakonec obě triumfálně uspěly. více o složitém osobním životě „průmyslové celebrity“, poznamenaném dvěma rozvody a smrtí malého syna. příklady kontroverzního Muskova přístupu k jeho zaměstnancům, které dokáže nadchnout pro svoji vizi, ale také vyhodit za sebemenší prohřešek. popis dalších Muskových projektů, jako je kolonizace Marsu nebo potrubní rychlodráha Hyperloop, jezdící rychlostí 1 300 km/h. že zakladatel Googlu Larry page možná přenechá svůj astronomický majetek Muskovi, aby mohl uskutečnit své nejsmělejší plány... /ul

Produkt je výrobek značky Jan Melvil Publishing ,distribuovaný s EAN kódem 9788087270738.

Procházet zboží z kategorie Média Jan Melvil Publishing, Knihy Jan Melvil Publishing.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Elon Musk - Ashlee Vance a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jan Melvil Publishing a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jan Melvil Publishing najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Elon Musk - Ashlee Vance
Právě si prohlížíte...

439,- Kč