Družstvo v novém soukromém právu a právní praxi - Jiří Čáp, Zdeněk Čáp, Miroslav Machala - 10% sleva

-10%
Družstvo v novém soukromém právu a právní praxi - Jiří Čáp, Zdeněk Čáp, Miroslav Machala
649 725 45
649,- Kč

Původní cena: 725,- Kč


Hodnocení:


Družstvo v novém soukromém právu a právní praxi - Jiří Čáp, Zdeněk Čáp, Miroslav Machala z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Družstvo v novém soukromém právu a právní praxi - Jiří Čáp, Zdeněk Čáp, Miroslav Machala .

Zlevněné zboží

Současná právní úprava družstva, jejíž základ je zahrnut v zákoně č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech (zákon o obchodních korporacích), účinném od 1. ledna 2014, přinesla (spolu s novým základem právní úpravy právnických osob v zákoně č. 89/2012 Sb., občanský zákoník) řadu změn majících nutně svůj odraz jak v samotné praxi družstev, tak v právní teorii a praxi. Snahou autorů této publikace, kteří jsou dlouholetými odborníky působícími v družstevnictví v oblasti legislativy, metodické činnosti, poradenství i lektorské činnost...i a současně mají řadu zkušeností z praxe v družstvech i v publikační činnosti, je nejen připomenout čtenářům stručně základy dlouholeté historie družstev, ale zejména zabývat se uceleně jednotlivými instituty a právními vztahy v právní úpravě družstva ve vazbě na aplikaci při založení a činnosti družstva. Pro snadnější praktické využití publikace jsou jednotlivé pasáže zpravidla pojaty tak, aby se čtenář mohl podle potřeby zaměřit nejen na celý obsah publikace, ale také pouze na konkrétní problematiku právní úpravy, která je v dané době předmětem jeho zájmu.

Produkt je výrobek značky Wolters Kluwer ,distribuovaný s EAN kódem 9788075520944.

Procházet zboží z kategorie Média Wolters Kluwer, Knihy Wolters Kluwer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Revize střední Evropy - Emil Brix, Erhard Busek

Muzeum umění olomouc,univerzita palackého v olomouci
286,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Družstvo v novém soukromém právu a právní praxi - Jiří Čáp, Zdeněk Čáp, Miroslav Machala a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Wolters Kluwer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Wolters Kluwer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Družstvo v novém soukromém právu a právní praxi - Jiří Čáp, Zdeněk Čáp, Miroslav Machala
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

649,- Kč