Doupě kostí - David Farland

Doupě kostí - David Farland
289 289 828
289,- Kč

Původní cena: 289,- Kč


Hodnocení:


Doupě kostí - David Farland z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Doupě kostí - David Farland .

Detailní informace

Z nebe padají hvězdy a sama Země se svíjí v nesmírných bolestech. Gabornovo království Mystarie je v troskách, čtyři mocní králové vyrazili na pochod, aby ho rozervali na kusy, a z Podsvětí vyrazila nespočetná armáda ničitelů s úmyslem vyhladit lidstvo. V posledním zoufalém pokusu o uzdravení Země vede čarodějka Averan Krále Země Gaborna Val Ordena hluboko pod povrh přímo do Doupěte kostí, aby čelil vůdkyni ničitelských hord. Gaborna čeká střetnutí s prastarým zlem - dřív než bude svět rozerván na kusy. V dalším románu série Runovládci David Fa...rland opět posouvá hranice žánru epické fantasy. Hrdiny jeho románu čekají nesplnitelné úkoly a těžká rozhodnutí, a dokonce i ničitelé mohou být jen nepatrnou součástí masky, kterou nosí pravé zlo...

Produkt je výrobek značky Banshies ,distribuovaný s EAN kódem 9788086707198.

Procházet zboží z kategorie Média Banshies, Knihy Banshies.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Doupě kostí - David Farland a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Banshies a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Banshies najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Doupě kostí - David Farland
Právě si prohlížíte...

289,- Kč