Doskočiště protektorát - Jitka Neradová - 11% sleva

-11%
Doskočiště protektorát - Jitka Neradová
246 275 1602
246,- Kč

Původní cena: 275,- Kč


Hodnocení:


Doskočiště protektorát - Jitka Neradová z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Doskočiště protektorát - Jitka Neradová .

Zlevněné zboží

Dramatické osudy parašutistů a českých odbojářů radikálně vyvracejí všechny zažité teorie o zbabělém českém národu, který umí jen ohýbat hřbet a za svobodu vůbec nebojuje. Tihle lidé bojovali a vsázeli to nejcennější! Nechte se vtáhnout do příběhu jednoho každého z nich. Osudy Josefa Gabčíka nebo Jana Kubiše znáte, ale kdo je Josef Valčík, Karel Svoboda nebo Jiří Potůček a další kolegové nejen z operace Anthropoid, ale i Silver A a Silver B? A co skrývají tajuplné názvy výsadků Out distance, Zinc či Bioscop? Co zažívali mladí muži, když se z ús...t jejich anglického velitele konečně zazněl dlouho očekávaný jasný povel: "Your dropping zone will be in the Czechoslovakia!" Jak byli na svoji misi připraveni, kdo jim v Protektorátu pomáhal, jak se jim dařilo shánět základní potraviny, s kým chodili tančit a jak se jim vůbec dařilo zůstat v utajení? Autorka se pokusila na tyto i jiné otázky najít relativně uspokojivé odpovědi. Nečekají vás žádná suchá fakta, ale dramaticky převyprávěné příběhy, které se snaží oživit dojmy a prožitky všech hrdinů, kteří už nám je sami nikdy neřeknou. Autentické osudy všech parašutistů z první vlny seskoků doprovázené jejich fotografiemi jsou pro čtenáře shromážděny na jednom "doskočišti".

Produkt je výrobek značky Jalna ,distribuovaný s EAN kódem 9788086396866.

Procházet zboží z kategorie Média Jalna, Knihy Jalna.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Doskočiště protektorát - Jitka Neradová a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jalna a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jalna najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Doskočiště protektorát - Jitka Neradová
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

246,- Kč