Don´t worry, use ICT aneb začínáme s ICT ve výuce angličtiny na 1. stupni ZŠ - Lucie Betáková, Krpejšová Michala - 5% sleva

-5%
Don´t worry, use ICT aneb začínáme s ICT ve výuce angličtiny na 1. stupni ZŠ - Lucie Betáková, Krpejšová Michala
318 335 780
318,- Kč

Původní cena: 335,- Kč


Hodnocení:


Don´t worry, use ICT aneb začínáme s ICT ve výuce angličtiny na 1. stupni ZŠ - Lucie Betáková, Krpejšová Michala z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Don´t worry, use ICT aneb začínáme s ICT ve výuce angličtiny na 1. stupni ZŠ - Lucie Betáková, Krpejšová Michala .

Zlevněné zboží

Monografie je strukturovaná do čtyř klíčových kapitol (Něco málo k teorii, Aktivity, Příkladová realizace hodin, Návody na tvorbu aktivit s IT). Autorky zvolily téma, které je velmi aktuální, avšak velmi málo vhodně zpracované jak v oblasti teoretické, tak pro potřeby pedagogické praxe. Dalším výrazným kladem je „zacílenost“ na cizojazyčnou výuku, v tomto případě na výuku angličtiny na 1. stupni ZŠ. Autorky výstižně vymezují samotný pojem ICT a přehledně charakterizují jeho implementaci do vzdělávání v současném českém školském systému. Stěžejn...í jsou poté podkapitoly vymezující konkrétní užití ICT ve výuce na 1. stupni ZŠ, a zejména ve výuce cizích jazyků. Praktická část přináší celou řadu aktivit vhodných pro cizojazyčnou výuku s použitím výpočetní techniky. Jednotlivé aktivity jsou adekvátně zvoleny, srozumitelně popsány, a v neposlední řadě je jasně definován jejich didaktický přínos. Příkladové realizace hodin detailně popisují jednotlivé odučené hodiny s využitím ICT, včetně tří důležitých částí reflexe těchto hodin – popisem výchozí situace, efektivitou užité ICT a míry dosažení vyučovacích cílů. Závěr publikace obsahuje návody na tvorbu aktivit s IT, které detailně a názorně popisují krok za krokem, jak jednotlivé výukové aktivity založené na užití IT vytvořit.

Produkt je výrobek značky Wolters Kluwer ,distribuovaný s EAN kódem 9788076760134.

Procházet zboží z kategorie Média Wolters Kluwer, Knihy Wolters Kluwer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Don´t worry, use ICT aneb začínáme s ICT ve výuce angličtiny na 1. stupni ZŠ - Lucie Betáková, Krpejšová Michala a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Wolters Kluwer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Wolters Kluwer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Don´t worry, use ICT aneb začínáme s ICT ve výuce angličtiny na 1. stupni ZŠ - Lucie Betáková, Krpejšová Michala
Právě si prohlížíte... - 5% sleva

318,- Kč