Dokud žijí motýli - Hanni Münzer

Dokud žijí motýli - Hanni Münzer
299 299 69
299,- Kč

Původní cena: 299,- Kč


Hodnocení:


Dokud žijí motýli - Hanni Münzer z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Dokud žijí motýli - Hanni Münzer .

Detailní informace

NĚŽNÝ PŘÍBĚH O KŘEHKÝCH DUŠÍCH A MEZILIDSKÝCH VZTAZÍCH | „Tančit ve slunečních paprscích je snadné, teprve v dešti je to umění!“ Po osudové ráně se Penelopa stáhla do ústraní. Neodvažuje se doufat, že by se do jejího života ještě někdy mohlo vrátit štěstí a láska. Ale pak se seznámí s osmdesátiletou Trudi Siebenbürgenovou. Fascinuje ji jak tato žena, tak i její minulost. Zvláštní roli na Penelopině nové cestě sehraje i její nový soused Jason. Trudi a Jason neustále otřásají jejím zajetým způsobem života a dokazují, že bláznovství života se dá v...ychutnávat v každém věku. „Svět je plný zázraků pro toho, kdo je vnímá,“ Trudi Siebenbürgenová

Produkt je výrobek značky Kontrast,naše Nakladatelství ,distribuovaný s EAN kódem 9788076420274.

Procházet zboží z kategorie Média Kontrast,naše Nakladatelství, Knihy Kontrast,naše Nakladatelství.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dokud žijí motýli - Hanni Münzer a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kontrast,naše Nakladatelství a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kontrast,naše Nakladatelství najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dokud žijí motýli - Hanni Münzer
Právě si prohlížíte...

299,- Kč