Dívka na měsíci - Terry Goodkind - 10% sleva

-10%
Dívka na měsíci - Terry Goodkind
438 489 1323
438,- Kč

Původní cena: 489,- Kč


Hodnocení:


Dívka na měsíci - Terry Goodkind z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Dívka na měsíci - Terry Goodkind .

Zlevněné zboží

Strhující jízda, ve které Terry Goodkind uvádí na scénu doposud nejvýraznější postavu ve světě předchozího románu Hnízdo ďábla. Postavu přinášející smrt. Angela Constantinová se narodila jiná. Nikdo ji nepovažoval za zvláštní. Všichni se mýlili. Angela zjistila, že má vzácné nadání. Její matka propadla drogovému ší-lenství a její závislost se podepsala na Angele. Nešťastné dětství trvalo krátce, do-spěla rychle. A vyrostla. Angela Constantinová vede tajný život. Žije sama v horské chatě a podniká v několika oborech. Potkává se s různými lidmi, ...ale nikdo nezná její tajemství. Zdědila schopnost rozpoznávat vrahy. Proto se rozhodla pro osamělý život plný násilí ve jménu vlastního cíle. Když se nečekaně stane obětí skupiny mezinárodních teroristů, zjistí, co mají v plánu. Nevypadá jako hrdinka. A přesto představuje naději. Angela Constantinová je... ... dívka na měsíci

Produkt je výrobek značky Banshies ,distribuovaný s EAN kódem 9788074790782.

Procházet zboží z kategorie Média Banshies, Knihy Banshies.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dívka na měsíci - Terry Goodkind a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Banshies a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Banshies najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dívka na měsíci - Terry Goodkind
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

438,- Kč