Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Divácká reflexe sportu - Pavel Slepička

Divácká reflexe sportu - Pavel Slepička

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Divácká reflexe sportu - Pavel Slepička z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Divácká reflexe sportu - Pavel Slepička .

Detailní informace

Účast na sportovním dění nemusí mít vždy jen podobu osobní angažovanosti, neboť vedle vlastní sportovní aktivity hraje v životě mnoha lidí stejně důležitou roli i pasivní konzumace sportu, realizovaná sledováním sportovních soutěží. Forma sportovního diváctví má obdobnou historii jako aktivní sportování a tvořila ve všech historických obdobích významnou součást zábavy pro velké skupiny populace. Důsledkem byl zvyšující se význam diváctví jako společenského jevu a s ním také závažnost diváckých reakcí. Autoři v předkládané knize rozebírají probl...ematiku sportovního diváctví v prostředí České republiky a přinášejí výsledky z několikaletého intenzivního výzkumu u sportů s nejširší diváckou základnou. Kombinují hledisko sociologické, sledující vazby diváctví na celospolečenské jevy, se sociálněpsychologickým, jež zdůrazňuje provázanost některých aspektů sledovaného jevu s nejbližším sociálním okolím sportovních diváků. Vzhledem k pokračující globalizaci sportu mají uvedené poznatky širší záběr, mnohdy přesahují rámec jednotlivých států a mohou sloužit i k ovlivnění situace ve sportovní praxi.

Produkt je výrobek značky Karolinum ,distribuovaný s EAN kódem 9788024618388.

Procházet zboží z kategorie Média Karolinum, Knihy Karolinum.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Divácká reflexe sportu - Pavel Slepička a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Karolinum a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Karolinum najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Divácká reflexe sportu - Pavel Slepička
Právě si prohlížíte...

210,- Kč