Děláme si to doma sami - Thomas Alena - 11% sleva

-11%
Děláme si to doma sami - Thomas Alena
356 398 699
356,- Kč

Původní cena: 398,- Kč


Hodnocení:


Děláme si to doma sami - Thomas Alena z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Děláme si to doma sami - Thomas Alena .

Zlevněné zboží

Doma se dá vyrobit téměř všechno, od luxusní pěsticí kosmetiky přes léčivé extrakty k prevenci běžných neduhů až po čisticí prostředky pro domácnost, které překvapí svým jednoduchým složením a zároveň nekompromisním účinkem. Umět si něco vyrobit sám, a nebýt tak odkázán na regály supermarketů, je povznášející pocit. Nemuset luštit drobné písmo, za kterým se na etiketách často skrývá výbava průměrné chemické laboratoře (nehledě na to, že jen málokdo z nás tuší, k čemu je většina těch sulfátů a parabenů v našem denním krému dobrá), je úlevné, nej...en pro duši, ale i pro pleť. A vědět, že tím vším něco děláme nejen pro sebe, ale třeba i pro životní prostředí, jež nezatěžujeme stále novými umělohmotnými obaly, které končí v popelnicích, a při tom navíc ještě ušetříme, je prostě příjemná přidaná hodnota. Trend biopotravin nás naučil, že se stále častěji zajímáme o to, co za nechtěná aditiva do sebe s běžným jídlem dostáváme. Že je ale kupovaná kosmetika chemickým koktejlem, který bez zaváhání nanášíme na celé tělo nejen sobě, ale i dětem, to už naší pozornosti často uniká. Vědět, k čemu slouží například sodium lauryl sulfate a sodium laureth sulfate, přesahuje znalosti malého chemika. Ale skutečnost, že mohou způsobovat podráždění pokožky a zhoršení kožních problémů, doslova na vlastní kůži zakusilo už mnoho lidí. Biokosmetika se dá samozřejmě koupit, jako skoro všechno, ale stejně jako je vaše vlastní mrkev ze zahrádky lepší a rozhodně levnější než ta bio z chladicího boxu, tak i domácí pleťová voda bez jediného zbytečného přídavku připravená doslova za pět minut vykoná lepší službu, a to za zlomek pořizovací ceny dostupných značkových bioproduktů.

Produkt je výrobek značky Jota ,distribuovaný s EAN kódem 9788074625350.

Procházet zboží z kategorie Média Jota, Knihy Jota.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Děláme si to doma sami - Thomas Alena a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jota a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jota najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Děláme si to doma sami - Thomas Alena
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

356,- Kč