Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Co se skutečně stane po smrti - Andrew McLauchlin - 20% sleva

-20%
Co se skutečně stane po smrti - Andrew McLauchlin

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Co se skutečně stane po smrti - Andrew McLauchlin z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Co se skutečně stane po smrti - Andrew McLauchlin .

Zlevněné zboží

Co se s námi stane poté, co zemřeme? To je otázka, na kterou se snaží odpradávna odpovědět náboženství, filozofie i okultní vědy. Zdá se však, že odpověď na tuto otázku spočívá ve vědeckém výzkumu, zvláště pak v kosmologii, jež se zabývá studiem historie a budoucnosti vesmíru. Autor Andrew McLauchlin, jenž se při tvorbě této knihy inspiroval Stephenem Hawkingem a jeho Stručnou historií času, čerpá ze svých zkušeností lékaře a snaží se čtenářům osvětlit toto fascinující téma, přičemž využívá nejnovější poznatky z kosmologie. Od velkého třesku př...es po teorii relativity až po nejnovější výzkumy hovořící o konečném, ne nekonečném vesmíru, s Andrewem McLauchlinem jednoduše a srozumitelně prozkoumáme náš vesmír. Pomocí snadno pochopitelného jazyka a diagramů vysvětluje vědecké teorie tak, aby jim porozuměl každý. Postavami tohoto příběhu jsou Einstein, Penrose a Hawking. Zajisté je tím největším mystériem otázka, co se stane, když zemřeme. Mohli bychom pochybovat o principech astrologie, ale náš osud je možná přesto ve hvězdách. Nebo přesněji ve vesmíru, protože jsme jeho součástí a náš osud je tedy nepopiratelně spjat s jeho budoucností.

Produkt je výrobek značky Edice Knihy Omega ,distribuovaný s EAN kódem 9788073908621.

Procházet zboží z kategorie Média Edice Knihy Omega, Knihy Edice Knihy Omega.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

89,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Co se skutečně stane po smrti - Andrew McLauchlin a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Edice Knihy Omega a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Edice Knihy Omega najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Co se skutečně stane po smrti - Andrew McLauchlin
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

239,- Kč