Cirkadiánní kód - Satchin Panda - 21% sleva

-21%
Cirkadiánní kód - Satchin Panda
329 419 567
329,- Kč

Původní cena: 419,- Kč


Hodnocení:


Cirkadiánní kód - Satchin Panda z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Cirkadiánní kód - Satchin Panda .

Zlevněné zboží

Je to tak snadné: stačí udržovat skrytý rytmus těla, které střídavě zapíná a vypíná své funkce, aby kromě práce zvládlo i regeneraci – a naše zdraví se zase vrátí ke své dokonalosti. Kdyby ale byly tyto poznatky tak samozřejmé, objevy na poli cirkadiánních rytmů by bylo v roce 2017 jen těžko vyznamenány udělením Nobelovy ceny. Civilizační výdobytky nám totiž tyto evolučně nastavené procesy skryly. S Pandovou poutavou knihou držíte v rukou příležitost, jak seřídit hodiny svého těla a trvale dosáhnout fyzické a duševní pohody. Naučíte se ovládat ...intenzitu světla, načasovat správně své jídlo, vyladit pohybovou aktivitu a oddávat se hlubokému spánku. Během několika týdnů zjistíte, jak skvělé je žít ve zdravém těle plném energie. V této knize o cirkadiánním životním stylu se mimo jiné dozvíte, že: Hodiny v našem mozku se řídí prvním ranním světlem a jasné večerní osvětlení jim škodí, což lze naštěstí řešit i pomocí technologií. První sousto dne nastavuje orgánové hodiny, přičemž nezáleží tolik na tom, co jíte, ale jak dlouhý je denní interval věnovaný jídlu. Spánek nepředstavuje konec, nýbrž začátek našeho biologického dne, a pro jeho optimální efekt je potřeba vystřídat několik spánkových cyklů. Správnému nastavení rytmu pomáhá cvičení ráno a v pozdním odpoledni. Chronické nemoci i terapie mají silnou cirkadiánní složku, jejímž vyladěním lze nemocem předcházet a také je léčit. Konkrétní změny a tipy pro sladění každodenního života s biologickým rytmem jsou snadné a přirozené.

Produkt je výrobek značky Jan Melvil Publishing ,distribuovaný s EAN kódem 9788075551177.

Procházet zboží z kategorie Média Jan Melvil Publishing, Knihy Jan Melvil Publishing.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Cirkadiánní kód - Satchin Panda a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jan Melvil Publishing a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jan Melvil Publishing najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Cirkadiánní kód - Satchin Panda
Právě si prohlížíte... - 21% sleva

329,- Kč