Čínská medicína prevence a léčení stravou - Heider de Jahnsen Manuela - 10% sleva

-10%
Čínská medicína prevence a léčení stravou - Heider de Jahnsen Manuela
419 468 615
419,- Kč

Původní cena: 468,- Kč


Hodnocení:


Čínská medicína prevence a léčení stravou - Heider de Jahnsen Manuela z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Čínská medicína prevence a léčení stravou - Heider de Jahnsen Manuela .

Zlevněné zboží

Čínské učení o výživě. Tato kniha nenabízí jen dobrý úvod pro laiky, je také dobrou příručkou pro pokročilé, pro praktikanty čínské medicíny. Je jednou z mála knih, které mohou být umístěny jak v knihovničce, tak i v kuchyni. Starý ideál ,,stravy jako léčebného prostředku'' nalézá v dnešní době opět svůj význam, ikdyž je v současnosti dávána před moudrostí přednost pouhým vědomostem. Filosofie a praktické užívání stravy tak, jak je představeno v této knize, může člověku pomoci při optimalizaci svého zdravotního stavu, při předcházení nemocem a ...může dokonce podporovat i účinky terapeutického působení. (prevence a léčení stravou : čínské učení o výživě)

Produkt je výrobek značky Fontána ,distribuovaný s EAN kódem 9788073365356.

Procházet zboží z kategorie Média Fontána, Knihy Fontána.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Čínská medicína prevence a léčení stravou - Heider de Jahnsen Manuela a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fontána a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fontána najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Čínská medicína prevence a léčení stravou - Heider de Jahnsen Manuela
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

419,- Kč