Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Cesty dětí do staletí - Kateřina Schwabiková

Cesty dětí do staletí - Kateřina Schwabiková

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Cesty dětí do staletí - Kateřina Schwabiková z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Cesty dětí do staletí - Kateřina Schwabiková .

Detailní informace

Běla a Kuba se vydávají na dobrodružné výpravy do minulosti naší země. V prvním díle Cesty dětí do staletí aneb Jak Běla s Kubou poznávali naši historii zanese naše hrdiny starobylý stroj času do deseti historických období, např. do doby kamenné, do období vlády Karla IV., do Rakouska-Uherska i socialistického Československa, kde zažijí nevšední dobrodružství. V druhém pokračování Cesty dětí do staletí 2 aneb Jak Běla a Kuba putovali za našimi panovníky se oba sourozenci např. setkají s knížetem Svatoplukem, pečou oplatky s knížetem Václavem, z...ažijí pohřeb Karla IV., ocitnou se na dvoře Rudolfa II. nebo navštíví na Hradě T. G. Masaryka. Ve třetím pokračování Cesty dětí do staletí 3 aneb Běla a Kuba v době naší první republiky stroj času zanese Kubu a Bělu do Československé republiky v letech 1918 až 1938. Zjisti, jak se zrodila i za jakých okolností po dvaceti letech zanikla. Poznají, jak byla řízena, a hlavně jak se v ní lidem žilo: jak se oblékali, kde bydleli, co jedli, jak si vydělávali na živobytí i co dělali ve volném čase. Velké množství dějově plných kreseb, zábavný a srozumitelný text jsou hlavní přednosti knih, které dětské čtenáře poutavým způsobem seznámí s našÍ historií. Kromě bohatého ilustrovaného příběhu, tvoří každou kapitolu doprovodné texty, tipy na výlety i nejrůznější zábavné hry. Knihy jsou určeny především dětem druhého stupně základních škol, ale díky velkému počtu nádherných ilustrací si na své přIjdou i děti mnohém mladší. Knihy se dostaly do výběru Nejlepší knihy dětem.

Produkt je výrobek značky Slovart ,distribuovaný s EAN kódem 2100004395695.

Procházet zboží z kategorie Média Slovart, Knihy Slovart.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Ze studnice informací - Jaroslav Pažout, Tomáš Vilímek

Technická univerzita v liberci,ústav pro studium totalitních režimů
268,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Cesty dětí do staletí - Kateřina Schwabiková a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Slovart a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Slovart najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Cesty dětí do staletí - Kateřina Schwabiková
Právě si prohlížíte...

669,- Kč