Cesta kolem světa ve 200 hádankách - 25% sleva

-25%
Cesta kolem světa ve 200 hádankách
299 399 705
299,- Kč

Původní cena: 399,- Kč


Hodnocení:


Cesta kolem světa ve 200 hádankách z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Cesta kolem světa ve 200 hádankách .

Zlevněné zboží

Cesta kolem světa ve 200 hádankách je kniha hlavolamů z pera britského autora Dana Moorea, který tvoří nejrůznější typy hádanek a rébusů od klasických křížovek přes křížovky s tajenkou, osmisměrky, doplňovačky či logické úlohy až po matematické rébusy jako např. sudoku. Kromě klasických knih hlavolamů sestavuje Dan Moore také tematické sbírky hádanek, k nimž patří mimo jiné právě tato kniha, ve které se inspiroval slavným románem Julese Vernea Cesta kolem světa za osmdesát dní. Čtenář–luštitel se prostřednictvím nejrůznějších typů hádanek a réb...usů vydá společně s hlavními postavami románu cestovatelem Phileasem Foggem, jeho věrným sluhou Jeanem Passepartoutem, Foggovou snoubenkou Aoudou a detektivem Fixem na dobrodružnou výpravu kolem světa. Během cesty se zároveň dozví hodně informací o životě v Anglii za vlády královny Viktorie. Hádanky jsou rozděleny do několika kategorií (matematika, logika, paměť, laterální myšlení) a nabízí různé úrovně obtížnosti. Hlavolamy se dají řešit systematicky jeden po druhém, podle typu, či může čtenář jednoduše otevřít knihu na libovolné stránce a pustit se do hádanky, na kterou mu zrovna padne zrak.

Produkt je výrobek značky Pangea ,distribuovaný s EAN kódem 9788076425422.

Procházet zboží z kategorie Média Pangea, Knihy Pangea.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

399,- Kč
Detail
300,- Kč
268,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Cesta kolem světa ve 200 hádankách a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pangea a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pangea najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Cesta kolem světa ve 200 hádankách
Právě si prohlížíte... - 25% sleva

299,- Kč