Cesta kolem světa - pracovní listy s metodikou - Jana Rohová, Zuzana Slánská - 5% sleva

-5%
Cesta kolem světa - pracovní listy s metodikou - Jana Rohová, Zuzana Slánská
347 365 789
347,- Kč

Původní cena: 365,- Kč


Hodnocení:


Cesta kolem světa - pracovní listy s metodikou - Jana Rohová, Zuzana Slánská z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Cesta kolem světa - pracovní listy s metodikou - Jana Rohová, Zuzana Slánská .

Zlevněné zboží

V úvodní části představuje Cesta kolem světa - pracovní listy s metodikou jako jednu z metod, která pomáhá rozvíjet u dětí kvalitní čtenářství a kladný vztah ke knihám - od struktury výukové hodiny, přes výběr vhodných didaktických aktivit a metod až po organizační doporučení do hodin českého jazyka či čtenářských dílen. Hlavní částí publikace je tematický celek Cesta kolem světa, který využívá metodu projektového vyučování a který nabízí pracovní listy využitelné v dlouhodobém tematickém vyučování, nebo v jednotlivých lekcích. Publikaci skvěle... využijí učitelé, ale také rodiče, kteří chtějí vést děti k samostatné práci s textem (např. při domácím vzdělávání). Projekt rozvíjí čtenářské dovednosti - porozumění a orientaci v textu, schopnost odpovědět na otázky, s textem dále pracovat, řešit problémy i rozvíjet představivost dětí. Využívá metody kritického myšlení, učí děti vyhledávat a pracovat s informacemi. Téma bylo zvoleno pro svou atraktivitu pro žáky, ale také pro neomezenou možnost každého učitele přidat své nápady a znalosti.

Produkt je výrobek značky Raabe ,distribuovaný s EAN kódem 9788074964077.

Procházet zboží z kategorie Média Raabe, Knihy Raabe.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

290,- Kč
260,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Cesta kolem světa - pracovní listy s metodikou - Jana Rohová, Zuzana Slánská a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Raabe a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Raabe najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Cesta kolem světa - pracovní listy s metodikou - Jana Rohová, Zuzana Slánská
Právě si prohlížíte... - 5% sleva

347,- Kč