Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Československá válečná armáda 1918-1939 - Josef Fetka

Československá válečná armáda 1918-1939 - Josef Fetka

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Československá válečná armáda 1918-1939 - Josef Fetka z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Československá válečná armáda 1918-1939 - Josef Fetka .

Detailní informace

Po více než čtyřiceti letech se konečně dočkala knižního vydání jedinečná práce věnovaná československé armádě v letech 1918 až 1939 s hlavním důrazem na válečné přípravy ve 30. letech minulého století. Napsal ji přímý účastník tehdejších událostí, plukovník generálního štábu Josef Fetka (1897-1975), který čerpal jak z dochovaných dokumentů, tak ze svých vzpomínek a osobních poznámek. Rukopis byl dokončen již v první polovině 70. let 20. století, k jeho otištění však za tehdejších poměrů nedošlo a dochoval se pouze v rodinném archivu. Kniha Čes...koslovenská válečná armáda 1918-1939 věrně vychází z textu plk. Fetky a jen v nutných případech ho přizpůsobuje současné jazykové podobě, především pravopisu. Informační hodnotu práce podstatně zvyšují korekce a vysvětlující poznámky předního odborníka na historii čs. branné moci Pavla Šrámka. Přepracovány byly také textové a mapové přílohy a do knihy byla navíc zařazena obrazová příloha, kterou původní rukopis postrádal. Výsledkem je jedna z nejpozoruhodnějších publikací na dané téma, která by neměla chybět v knihovně žádného zájemce o vojenské dějiny meziválečného Československa.

Produkt je výrobek značky Mladá Fronta ,distribuovaný s EAN kódem 9788020425898.

Procházet zboží z kategorie Média Mladá Fronta, Knihy Mladá Fronta.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Československá válečná armáda 1918-1939 - Josef Fetka a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mladá Fronta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mladá Fronta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Československá válečná armáda 1918-1939 - Josef Fetka
Právě si prohlížíte...

329,- Kč