Česká gramatika v kostce - UKRAJINSKÁ - Lída Holá, Pavla Bořilová

Česká gramatika v kostce - UKRAJINSKÁ - Lída Holá, Pavla Bořilová
57 57 1804
57,- Kč

Původní cena: 57,- Kč


Hodnocení:


Česká gramatika v kostce - UKRAJINSKÁ - Lída Holá, Pavla Bořilová z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Česká gramatika v kostce - UKRAJINSKÁ - Lída Holá, Pavla Bořilová .

Detailní informace

Čtyřstránková příručka o něco většího formátu než A4, tištěná na oboustranně laminované křídě. Její inovovaná, rozšířená verze z roku 2010 je určena začátečníkům a středně pokročilým studentům češtiny jako cizího jazyka, k občasnému nahlédnutí ji však využijí i pokročilí mluvčí. Představuje jednoduchý přehled základních gramatických a lexikálních jevů, důležitých pro úspěšnou každodenní komunikaci, který je vždy po ruce. Nekopíruje mechanicky tradiční gramatická pravidla, ale přizpůsobuje výklad vnímání a potřebám cizojazyčných mluvčích (využív...á např. barevné kódování pro značení gramatického rodu, zjednodušené schéma ilustrující vyjadřování směru a lokace apod.).

Produkt je výrobek značky Akropolis ,distribuovaný s EAN kódem 9788087481073.

Procházet zboží z kategorie Média Akropolis, Knihy Akropolis.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Česká gramatika v kostce - UKRAJINSKÁ - Lída Holá, Pavla Bořilová a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Akropolis a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Akropolis najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Česká gramatika v kostce - UKRAJINSKÁ - Lída Holá, Pavla Bořilová
Právě si prohlížíte...

57,- Kč