Armáda 5 - Automobilní jednotky 1. československého armádního sboru 1944-1945 - Milan Kopecký - 9% sleva

-9%
Armáda 5 - Automobilní jednotky 1. československého armádního sboru 1944-1945 - Milan Kopecký
136 149 1434
136,- Kč

Původní cena: 149,- Kč


Hodnocení:


Armáda 5 - Automobilní jednotky 1. československého armádního sboru 1944-1945 - Milan Kopecký z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Armáda 5 - Automobilní jednotky 1. československého armádního sboru 1944-1945 - Milan Kopecký .

Zlevněné zboží

Bojovou cestu jednotek 1. čs. armádního sboru v SSSR popisují mnoha způsoby stovky a možná i tisíce nejrůznějších knih, počínaje memoáry a odbornými studiemi konče. Můžeme se tak seznámit s osudy pěšáků, výsadkářů, tankistů, dělostřelců i průzkumníků. Méně publikací se věnuje těm druhům vojska, jejichž činnost v poli už není tolik patrná, jako například ženistům, zdravotníkům a spojařům. Ale pokud je autorovi známo, dosud nevznikla žádná specializovaná práce o automobilových jednotkách československé zahraniční armády v SSSR a proto se rozhodl ...připravit alespoň skromnou sondu do této problematiky. Vždyť bez munice, proviantu, paliva, zdravotnického a intendančního materiálu, dodaného včas na správné místo by českoslovenští vojáci těžko mohli uskutečnit jakoukoli etapu svého pochodu „z Buzuluku do Prahy“. Je třeba mít též na zřeteli, že v rámci 1. československého armádního sboru armádního sboru sloužilo více než 2000 řidičů, automechaniků a dalších vojáků, kteří se svou činností přispívali k tomu, aby všechna vozidla sboru mohla podávat stále potřebný výkon.

Produkt je výrobek značky Jakab ,distribuovaný s EAN kódem 9788076480100.

Procházet zboží z kategorie Média Jakab, Knihy Jakab.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Armáda 5 - Automobilní jednotky 1. československého armádního sboru 1944-1945 - Milan Kopecký a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jakab a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jakab najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Armáda 5 - Automobilní jednotky 1. československého armádního sboru 1944-1945 - Milan Kopecký
Právě si prohlížíte... - 9% sleva

136,- Kč