Ankor, poslední princ z Atlantidy - Jorge A. Livraga

Ankor, poslední princ z Atlantidy - Jorge A. Livraga
255 255 2015
255,- Kč

Původní cena: 255,- Kč


Hodnocení:


Ankor, poslední princ z Atlantidy - Jorge A. Livraga z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Ankor, poslední princ z Atlantidy - Jorge A. Livraga .

Detailní informace

Román je strhujícím vyprávěním, které nás zavede na Atlantidu, dnes již ztracenou, ale o to více opředenou legendami. O potopách a kontinentech zaplavených vodami vyprávějí mýty všech národů starověkého světa. Velmi podrobný popis nám zanechal i velký řecký filozof Platon. A právě zde se před přibližně 11 500 lety odehrává příběh jejího posledního prince, Ankora. Napínavý děj, záhadná civilizace, její hluboké poznatky a nádherné umění, stejně jako působivé dialogy vedené vznešeným jazykem, nás doslova fascinují a ukazují, jak může vypadat vyspě...lá kultura. Současně ale vidíme i její odvrácenou tvář - zneužité poznání, které ji ničí. Může to být příběh z minulosti, pro někoho fiktivní, ale jde rovněž o zachycení věčného boje odehrávajícího se v nitru každého člověka, anebo dokonce o podobenství budoucnosti, která se bohužel nepoučí z minulých chyb. Tento jedinečný román má díky své filozofické hloubce a poetickému jazyku mnoho jemných strun významu, které rozehrávají v každém čtenáři jeho vlastní melodii.

Produkt je výrobek značky Nová Akropolis ,distribuovaný s EAN kódem 9788086038667.

Procházet zboží z kategorie Média Nová Akropolis, Knihy Nová Akropolis.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ankor, poslední princ z Atlantidy - Jorge A. Livraga a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nová Akropolis a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nová Akropolis najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ankor, poslední princ z Atlantidy - Jorge A. Livraga
Právě si prohlížíte...

255,- Kč