Alibaba.com - Příběh největšího on-line tržiště světa - Porter Erisman

Alibaba.com - Příběh největšího on-line tržiště světa - Porter Erisman
311 311 2120
311,- Kč

Původní cena: 311,- Kč


Hodnocení:


Alibaba.com - Příběh největšího on-line tržiště světa - Porter Erisman z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Alibaba.com - Příběh největšího on-line tržiště světa - Porter Erisman .

Detailní informace

V září 2014 uspořádala jedna čínská společnost, o níž většina lidí ze Západu nikdy neslyšela, první veřejnou nabídku akcií (IPO) s nejvyšší hodnotou v dějinách – byla vyšší, než měl Google, Facebook a Twitter dohromady. Alibaba, dnes největší internetový obchod na světě, déle než deset let unikal západní pozornosti, a přitom vybudoval rozsáhlejší zákaznickou základnu, než má světový gigant Amazon, a realizoval valnou část internetových transakcí v Číně. Příběh Jacka Maa, neznámého čínského učitele angličtiny, který dvakrát neuspěl při přijímací...ch zkouškách na vysokou školu, nerozuměl počítačům, přesto založil Alibabu a dotáhl ho od start-upu zápasícího o existenci na dominantního hráče světového internetového obchodování. Alibaba překonal internetovou krizi, nepodlehl konkurenci firem eBay ani Google, vyjednával s nevypočitatelnou čínskou vládou, ustál scestné rady zahraničních expertů – a vytvořil největší on-line tržiště světa. Pozoruhodný příběh Alibaby poutavě vypráví bývalý viceprezident společnosti Alibaba Porter Erisman, který osm let stál po boku Jacka Maa.

Produkt je výrobek značky Aligier ,distribuovaný s EAN kódem 9788090489578.

Procházet zboží z kategorie Média Aligier, Knihy Aligier.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Alibaba.com - Příběh největšího on-line tržiště světa - Porter Erisman a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aligier a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aligier najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Alibaba.com - Příběh největšího on-line tržiště světa - Porter Erisman
Právě si prohlížíte...

311,- Kč