Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Akutní kardiologie - Josef Kautzner, Jiří Kettner

Akutní kardiologie - Josef Kautzner, Jiří Kettner

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Akutní kardiologie - Josef Kautzner, Jiří Kettner z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Akutní kardiologie - Josef Kautzner, Jiří Kettner .

Detailní informace

Třetí, přepracované a doplněné vydání Akutní kardiologie obsahuje celkem 26 kapitol, které jsou věnovány hlavním diagnózám a stavům v akutní kardiologii. Oproti předcházejícímu vydání z roku 2017 byly všechny kapitoly doplněny o nové poznatky a řada z nich aktualizována podle nových guidelines Evropské kardiologické společnosti. Třetí vydání obsahuje i zcela nové kapitoly Problematika dárcovství orgánů po nevratné zástavě krevního oběhu, Syndrom tako-tsubo a Akutní postižení srdečních chlopní. Nově byla přepracována kapitola o paliativní péči v... intenzivní kardiologii. Poslední kapitola shrnuje stručné a praktické návody k provedení základních a nezbytných výkonů a vyšetření u nemocných s akutním kardiovaskulárním problémem. Zcela novou podkapitolou je Ultrazvukem navigovaná blokáda ganglion stellatum s indikacemi a podrobným postupem provedení této nové metody v akutní kardiologické péči. Nově je rozšířena kapitola o zobrazovacích metodách v akutní kardiologii o použití ultrasonografie při akutním vyšetření plic. Nezbytným doplňkem je podrobný rejstřík a seznam zkratek. I ve třetím vydání Akutní kardiologie editoři zachovali praktický formát s heslovitým uspořádáním textu s důrazem na přehledné tabulky, schémata a obrázky. Snahou je, aby se čtenář rychle a srozumitelně orientoval v diagnostice, diferenciální diagnostice, vyšetřovacích metodách a základní i následné léčbě akutních stavů v kardiovaskulární medicíně. Tento, především klinicky zaměřený pomocník je určen nejen lékařům a sestrám pracujícím na koronárních jednotkách, jednotkách intenzivní péče, urgentních příjmech nemocnice, ale i lékařům na interních odděleních a všem, kdo mají zájem o kardiologii a intenzivní péči.

Produkt je výrobek značky Grada ,distribuovaný s EAN kódem 9788027130962.

Procházet zboží z kategorie Média Grada, Knihy Grada.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

899,- Kč
764,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Akutní kardiologie - Josef Kautzner, Jiří Kettner a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Grada a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Grada najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Akutní kardiologie - Josef Kautzner, Jiří Kettner
Právě si prohlížíte...

990,- Kč