Agroturistika v České republice - 11% sleva

-11%
Agroturistika v České republice
330 369 100
330,- Kč

Původní cena: 369,- Kč


Hodnocení:


Agroturistika v České republice z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Agroturistika v České republice .

Zlevněné zboží

První ucelený praktický průvodce agroturistikou od Šumavy po Beskydy nabízí přehled o možnostech dovolené či víkendů na českém venkově. K lákadlům agroturistiky patřila dříve možnost práce na farmě, na zahradě nebo v sadu, ale tato její původně hlavní součást ustupuje do pozadí. Naopak roste význam jiných předností agroturistiky: kontakt se zvířaty (mající často terapeutický účinek), vyjížďky na koních, ochutnávky domácí kuchyně, zážitky z lidové architektury, poznávání venkovského folkloru, tradic a řemesel, rybaření, cyklovýlety a především k...lidný pobyt v přírodě. Výběr agroturistických lokalit je velmi široký a zahrnuje jak malé chalupy, tak větší zemědělské usedlosti a statky. Pohybuje se od vysloveně skromných, téměř "přírodních" podmínek ubytování až po přepychově stylově zařízené apartmány. Od zábavy, kterou si hosté sami tvoří, až po pobyt cíleně organizovaný. Zahrnuje také veškeré možné přírodní lokality u nás - od nížin velkých řek po horské louky a pastviny.

Produkt je výrobek značky Novela Bohemica ,distribuovaný s EAN kódem 9788087683033.

Procházet zboží z kategorie Média Novela Bohemica, Knihy Novela Bohemica.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

299,- Kč
268,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Agroturistika v České republice a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Novela Bohemica a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Novela Bohemica najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Agroturistika v České republice
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

330,- Kč