A noc byla jako samet - Silvia Moreno-Garciová - e-kniha

A noc byla jako samet - Silvia Moreno-Garciová - e-kniha
289 289 658
289,- Kč

Původní cena: 289,- Kč


Hodnocení:


A noc byla jako samet - Silvia Moreno-Garciová - e-kniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným A noc byla jako samet - Silvia Moreno-Garciová - e-kniha .

Detailní informace

eBook:,Napínavý noirový příběh prodchnutý atmosférou Mexika sedmdesátých let a nezbytným cigaretovým kouřem Nepravděpodobnou hrdinkou příběhu se proti své vůli stává sekretářka Maite, která ze svého fádního života utíká k vysněným dobrodružstvím a romantickým komiksům. Jednoho dne ji její sousedka, půvabná studentka umění Leonora, požádá o výpomoc. Dívka však vzápětí beze stopy zmizí a Maite se ji vydává hledat. Přitom proniká do prostředí studentského hnutí a disentu. Není však jediná, kdo se snaží Leonoru vypátrat. Elvis, mladý muž z oddílu J...estřábů, má za úkol brutálně rozprášit protesty vůči vládě. Se svou láskou k rokenrolu a svébytným etickým kodexem také nezapadá, avšak na pokyn tajemného šéfa se pustí do pátrání po zmizelé dívce. Brzy se mu do cesty připlete Maite. Spojuje je nejen láska k hudbě, ale také hluboká osamělost, která oba neustále provází. Maite i Elvis, kteří spolu pronikají do spleti intrik, násilí, špionáže a války bezpečnostních služeb, zjišťují, že se jim dění vymyká z rukou — pátrání po pohřešované dívce se může v jediném okamžiku změnit v boj o život. ––– A noc byla jako samet je noir se srdcem ze zlata — je to vyprávění, v němž empatie, kterou cítíme k postavám, nakonec odhaluje důležitou pravdu: Moreno-Garciová je nejen talentovaná vypravěčka, ale také neuvěřitelně všestranná autorka.— NPR.org Strhující příběh, který je stejně zábavný jako tajemný. Postavy jsou fascinující, tón svěží a romantický a celé je to zabaleno do záhadného příběhu s nečekanými zvraty. Silvia Moreno-Garciová je autorka, jejíž díla se automaticky dostanou na váš seznam „must-read“.— USA Today

Produkt je výrobek značky Host.

Procházet zboží z kategorie Média Host, Knihy Host.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

A noc byla jako samet - Silvia Moreno-Garciová - e-kniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Host a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Host najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

A noc byla jako samet - Silvia Moreno-Garciová - e-kniha
Právě si prohlížíte...

289,- Kč