Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

KARE Design Knihovna masiv Authentico Zick Zack Big 150cm

KARE Design Knihovna masiv Authentico Zick Zack Big 150cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


KARE Design Knihovna masiv Authentico Zick Zack Big 150cm z kategorie nábytek, police, knihovny, se slevou kupte přes Chci.cz.

KARE shopZískejte tento produkt se slevou z obchodu KARE shop a budete spokojení s dodaným KARE Design Knihovna masiv Authentico Zick Zack Big 150cm .

Detailní informace

KARE DESIGN Knihovna masiv Authentico Zick Zack Big 150cm: Authentico policová knihovna Zick Zack skvěle doplní dětské a obývací pokoje, pracovny i další místnosti u vás doma. Je vyrobena z akátového dřeva a opatřena lakem na vodní bázi. Široká knihovna je vhodná do moderních i stylově laděných interiérů. Dřevěná knihovna s designovými regály Authentico je kolekce nábytku z masivního dřeva, se spoustou nejrůznějších variací od komod až po postele. Design veškerého nábytku Authentico oslovuje svými výraznými tvary, kvalitním masivním dřevem a tí...m, že jej lze kombinovat s jakýmkoliv stylem zařízení. Policový díl ze série staví malé poklady do centra pozornosti. K dispozici také v jiných verzích. Proč se rozhodnout pro dřevěnou knihovnu Authentico Zick Zack Design této knihovny z masivního akáciového dřeva s atraktivní kresbou,...

Produkt je výrobek značky Kare Design ,distribuovaný s EAN kódem 4025621805618.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Kare Design, Police Kare Design, Knihovny Kare Design.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Knihovna Plix

Hnědá / Dřevotříska pokrytá melaminem / Homede
4 833,- Kč
3 009,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

KARE Design Knihovna masiv Authentico Zick Zack Big 150cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, police sleva, knihovny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kare Design a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kare Design najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

KARE Design Knihovna masiv Authentico Zick Zack Big 150cm
Právě si prohlížíte...

22090,- Kč