Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Mobilní klimatizace Nedis ACMB1WT9

Mobilní klimatizace Nedis ACMB1WT9
Mobilní klimatizace Nedis ACMB1WT9
Mobilní klimatizace Nedis ACMB1WT9
Mobilní klimatizace Nedis ACMB1WT9

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Mobilní klimatizace Nedis ACMB1WT9 z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, klimatizační zařízení, klimatizace, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Mobilní klimatizace Nedis ACMB1WT9 .

Detailní informace

Mobilní klimatizace Nedis ACMB1WT9 Nevíte jak se v létě ve vyhřátém domě nebo kanceláři ochladit, protože klasický ventilátor příliš nezabírá? Pak pro vás bude vhodnou volbou mobilní klimatizace Nedis, která výborně ochladí prostor kolem vás, a kterou navíc budete moci snadno přemísťovat podle potřeby. Příslušenství v balení Součástí příslušenství klimatizace je i vypouštěcí hadice s průměrem 150 mm, která odvádí teplý vzduch ven z místnosti, k tomu aby se teplý vzduch nevracel zpět, je v balení i souprava pro utěsnění oken. Snadnou manipulaci ...s přístrojem při přemísťování mezi místnostmi umožní kolečka a integrované rukojeti. Klimatizace, ventilátor Klimatizace je určena pro ochlazení místností do velikosti 27 m2 a nabízí teplotní rozsah 16 – 32 °C. Kromě klimatizace lze přístroj využít i jako ventilátor, u kterého si můžete vybrat jeden ze tří rychlostních stupňů, a to v závislosti na tom, jak vám to bude příjemné. Lehkost ovládání Ovládání klimatizace je velice snadné a slouží k tomu buď tlačítka a LED displej v horní části spotřebiče nebo dálkový ovladač, který je součástí balení a se kterým budete moci ovládat přístroj i z pohodlí gauče. Klimatizace je opravdu tichá, takže pokud jste zvyklí nechat ji běžet i v noci, tak v režimu spánku vás nebude vůbec rušit. Praktické funkce Další praktickou funkcí je časovač, pomocí kterého si jednoduše nastavíte dobu, po jejímž uplynutí se klimatizace sama vypne. Dále určitě oceníte i funkci automatického otáčení, díky němuž docílíte výborné distribuce proudění vzduchu. U přístroje je třeba mít na paměti, že vzdálenost mezi ní a zdí nebo jinými předměty musí být minimálně 50 cm.

Produkt je výrobek značky Nedis ,distribuovaný s EAN kódem 5412810305759.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Nedis, Domácí spotřebiče Nedis, Klimatizační zařízení Nedis, Klimatizace Nedis.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Mobilní klimatizace Nedis ACMB1WT9 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, klimatizační zařízení sleva, klimatizace sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nedis a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nedis najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Mobilní klimatizace Nedis ACMB1WT9
Právě si prohlížíte...

11120,- Kč