Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

SRAM Force 1 DUB 1x12 Speed Crankset

SRAM Force 1 DUB 1x12 Speed Crankset

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


SRAM Force 1 DUB 1x12 Speed Crankset z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, díly jízdních kol, součásti řetězových systémů na kola, kliky na jízdní kola, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným SRAM Force 1 DUB 1x12 Speed Crankset .

Detailní informace

SRAM Force karbonové kliky. Lehčí a pevnější. Jednoduché a odolné středové složení. Možnost upgradovat kliky unašečem převodníků s měřičem výkonu.   TECHNOLOGIE  
X-SYNC
Poskytuje nejvyšší úroveň výkonu a životnosti. Vysoké čtyřhranné zuby SRAM X-SYNC zapadají do řetězu lépe než tradiční zuby ve tvaru trojúhelníku. Ostrý a úzký profil zubu, jakož... i zaoblené hrany zkosení, pomáhají snadnějšímu servisu řetězu. Pro zajištění co nejlepšího výkonu v bahnitých podmínkách byly řetězy X-SYNC navrženy s vyhloubeniny na lepší odstraňování bahna.  
DUB
Vztah mezi držákem spodní konzoly a ložiskem je jádrem technologie DUB. Zde se setkává tuhost s odolností. Udělali jsme krok za hranici konvenčního myšlení a vše jsme zjednodušili - lepší integrací vztahu mezi převodníkem, klikou, osou a spodní konzolou.  
X-RANGE
Kompletně přepracovaný převod pro větší rozsah a plynulejší řazení, jakož i pro inteligentnější nastavení řazení - to umožňuje AXS. S X-Range jste vždy na tom správném přeřazeném stupni.   VLASTNOSTI
Jednopřevodníkový pohon zjednodušuje funkčnost a snižuje hmotnost 48 zubová varianta má aero převodníky s přímou montáží pro lepší aerodynamiku Klasické převodníky mohou být vyměněny pomocí jednoho klíče, díky čemuž jsou změny převodů hračkou Technologie SRAM X-SYNC™ s profilem zubů široký - úzký poskytuje maximální kontrolu nad řetězem Spodní konzola DUB™ dodává odolnost a jednoduchost Mohou být upgradovány na powermeter
Počet převodů: 12 Počet zubů: 40 Materiál: Hliník Typ produktu: Kliky Délka (mm): 175.0 Montážní systém: Direct Mount 8-bolt Montážní systém: 107 BCD Montážní systém: Asymetrický Typ osky: DUB Země původu: Taiwan Určené pro počet převodníků: 1

Produkt je výrobek značky Sram ,distribuovaný s EAN kódem 0710845823961.

Procházet zboží z kategorie Sport Sram, Outdoorové aktivity Sram, Cyklistika Sram, Díly jízdních kol Sram, Součásti řetězových systémů na kola Sram, Kliky na jízdní kola Sram.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Materiál: Aluminium
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 630,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

SRAM Force 1 DUB 1x12 Speed Crankset a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, díly jízdních kol sleva, součásti řetězových systémů na kola sleva, kliky na jízdní kola sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sram a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sram najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

SRAM Force 1 DUB 1x12 Speed Crankset
Právě si prohlížíte...

4890,- Kč