Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Behringer FC600 V2 Expression pedál

Behringer FC600 V2 Expression pedál

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Behringer FC600 V2 Expression pedál z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, klávesové nástroje – příslušenství, klávesové pedály, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Behringer FC600 V2 Expression pedál .

Detailní informace

FC600 je ideální způsob, jak převzít kontrolu nad svou hlasitostí, ať už hrajete na klávesy, kytaru nebo basu. Model FC600, který je navržen pro použití se všemi vysokoimpedanční přístroji, obsahuje nejkvalitnější komponenty v celém rozsahu a zajišťuje nejvyšší integritu signálu. Mimořádně plynulý pohyb pedálu poskytuje úplnou kontrolu nad vaší hlasitostí, což umožňuje ryc...hle přecházet z rhythm guitar do lead guitar nebo jemně zvyšovat hlasitost pedálů, což vytváří úžasný efekt.Ať už jste na pódiu nebo ve studiu, model FC600 nabízí skvělou práci jako vynikající ovládací pedál pro vaše klávesy, zvukové moduly, efektové procesory a další. Udržujte své ruce při hudbě a nohama se přeneste na nová místa. Barva : Šedá Balení obsahuje : Manuál Výstupy : Tuner OUT Vstupy : Jack 3,5mm TS Typ : Expression Provoz na baterie : Ne Země původu : Čína Výstupy : Jack 6,3 mm TS Hloubka (cm) : 11.2 Šířka (cm) : 11.2 Výška (cm) : 7.0 Typ : Volume Controller

Produkt je výrobek značky Behringer ,distribuovaný s EAN kódem 4033653160926.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Behringer, Hobby, hudba a výtvarné umění Behringer, Hudební nástroje – příslušenství Behringer, Klávesové nástroje – příslušenství Behringer, Klávesové pedály Behringer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Grey
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 206,- Kč
2 134,- Kč
Detail
12 290,- Kč
Detail
3 219,- Kč
Detail
3 630,- Kč
Detail
1 950,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Behringer FC600 V2 Expression pedál a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, klávesové nástroje – příslušenství sleva, klávesové pedály sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Behringer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Behringer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Behringer FC600 V2 Expression pedál
Právě si prohlížíte...

2291,- Kč