Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Yamaha YC88 Elektronické varhany

Yamaha YC88 Elektronické varhany

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Yamaha YC88 Elektronické varhany z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, elektronické hudební nástroje, klávesové nástroje, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Yamaha YC88 Elektronické varhany .

Detailní informace

Yamaha YC88 v sobě ukrývá veškerý charakter vintage kombo varhan a ještě více kompaktního pódiového piana, které je přátelské k koncertu. Díky vlastnímu modelování virtuálních obvodů společnosti Yamaha je YC88 jednou z nejreálnější znějících analogových varhanních emulací na trhu a je dodáván s velkým výběrem dalších zvukov&...yacute;ch nástrojů a integrovaných efektů killer. YC88, který je navržen tak, aby uspokojil náročných klavíristů, je ideální pro současných klávesových hráčů, kteří dávají přednost představení z jedné plně vyvážené klavírní klávesnice. Klávesnice YC88 s trojitým senzorem a kladivovým úderem a fyzické oje jsou velmi citlivé a obohacující při hraní a manipulaci. Ačkoliv má YC88 vintage charakter, může se pochlubit vší funkčností a spolehlivostí moderního digitálního nástroj s rozsáhlými možnostmi přizpůsobení a počítačovou audio integrací pro nahrávání, přehrávání a MIDI ovládání zvuku. YC88 je přesvědčivý organ oje nabitý vynikajícími zvuky a výkonnostními funkcemi. Má to pravé vybavení, aby mohl být klávesnicí nejvyšší úrovně ve vašich live a studiových sestavách. Počet kláves: 88 Typ kláves: Natural Wood Graded Hammer (NW-GH3) Polyfonie: 128 Vestavěný reproduktor: Ne Vstupy: Jack 6,3mm Vstupy: MIDI IN Výstupy: Jack 6,3mm Výstupy: XLR Výstupy: MIDI OUT USB: Ano Velikost kláves: Standard MIDI rozhraní: Ano USB to Device: Ano USB to Host: Ano Sluchátkový výstup: Ano Balení obsahuje: Napájecí kabel Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Nožní pedál Barva: Černá Typy efektů: Rotary Speaker Typy efektů: Reverb Typy efektů: Master EQ Vstupy pedalu: Assignable Vstupy pedalu: Sustain Vstupy pedalu: Foot Controller Napájení: 230V Země původu: Indonésie Provoz na baterie: Ano Šířka (cm): 129.8 Výška (cm): 14.2 Hloubka (cm): 36.4 Hmotnost netto (kg): 18.6 Dynamická klaviatura: Ano Adaptér součástí: Ano : 20210422.0 Počet zvuků: 305.0

Produkt je výrobek značky Yamaha ,distribuovaný s EAN kódem 4957812664790.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Yamaha, Hobby, hudba a výtvarné umění Yamaha, Hudební nástroje Yamaha, Elektronické hudební nástroje Yamaha, Klávesové nástroje Yamaha.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 056,- Kč
Detail
7 739,- Kč
Detail
5 890,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Yamaha YC88 Elektronické varhany a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, elektronické hudební nástroje sleva, klávesové nástroje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Yamaha a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Yamaha najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Yamaha YC88 Elektronické varhany
Právě si prohlížíte...

78190,- Kč