Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Yamaha PSR-E360

Yamaha PSR-E360

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Yamaha PSR-E360 z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, elektronické hudební nástroje, klávesové nástroje, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Yamaha PSR-E360 .

Detailní informace

Model PSR-E360 se skvěle hodí do vašeho obývacího prostoru a stane se členem vaší rodiny. Základní model přenosného keyboardu s rozsahem 61 kláves (5 oktáv). Dynamická klaviatura s citlivostí úhozu, propracované funkce a design navržený tak, aby dobře zapadl do vašeho obývacího prostoru. 
Klaviatura s citlivostí úhozu dokáže přesně zaznamenat všechny nuance vaší ...hry, díky čemuž bude vaše hudba plná hudební expresivity. Yamaha má velmi bohatou historii ve výrobě téměř všech druhů hudebních nástrojů. Když se pak reprodukují zvuky těchto nástrojů v keyboardu, tak je výsledkem přesný, věrný a vysoce kvalitní zvuk. Lekce ve 3 krocích – režimy Listening (Poslech), Timing (Časování) a Waiting (Čekání) jsou dostupné pro každou ruku zvlášť, nebo pro obě ruce dohromady. Lekce využívají vestavěné skladby k tomu, aby vám pomohli zdokonalit vaše hráčské schopnosti a dovednosti. Pak můžete jednoduše využít funkci nahrávání pro zaznamenání a poslech vaší hry. Hrajte s automatickým doprovodem a užívejte si aranžmá ve svých oblíbených žánrech. Zdarma stahovatelné noty pro standardy populární po celém světě. Připojte svůj přenosný hudební přehrávač a poslouchejte svou oblíbenou hudbu přes interní ozvučení nástroje. Zahrajte si spolu s přehrávanou hudbou a budete mít pocit, jako byste byli členy kapely!
Vlastnosti:
400 vysoce kvalitních hlasů, 130 automatických doprovodných stylů
112 skladeb, snadná kniha písní (k dispozici ke stažení na webu)
Funkce devítikrokové lekce (Yamaha Education Suite)
Funkce nahrávání
Konektor AUX IN pro připojení externího zdroje zvuku
Master EQ / Ultra Wide Stereo
Režim Duo
Kompaktní a přenosný design
Provoz na baterii (AAx6)
Počet kláves: 61 Adaptér součástí: Ano Dynamická klaviatura: Ano Automatické doprovody: 130 Polyfonie: 32 Metronom: Ano Výukový systém: Ano Barva: Černá USB to Device: Ne USB to Host: Ne USB MIDI: Ne Provoz na baterie: Ano Vstupy: Line Jack 3,5 mm TRS Vstupy: Sustain pedál Šířka (cm): 94.0 Výška (cm): 10.0 Hloubka (cm): 31.6 Hmotnost netto (kg): 4.0 Sekvencer: Ne Velikost kláves: Standard Výstupy: Jack 6,3 mm TRS Počet zvuků: 201 - 500 Doprovody: Ano Podsvícení kláves: Ne Napájení: Adaptér nebo Baterie MIDI rozhraní: Ne Typy efektů: Reverb Typy efektů: Chorus Typy efektů: Master EQ Vstupy pedalu: Ano Sluchátkový výstup: Ano Funkce záznamu: Ano Země původu: Čína Výkon (Watt): 5.0 Typ baterie: AA Balení obsahuje: Music rest Balení obsahuje: Manuál Nabízená konfigurace: Standardní nabídka Barva podle výrobce: Černá Mikrofonní vstup: Ne Paměťové médium: Ne Počet zvuků: 400.0

Produkt je výrobek značky Yamaha ,distribuovaný s EAN kódem 4957812672375.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Yamaha, Hobby, hudba a výtvarné umění Yamaha, Hudební nástroje Yamaha, Elektronické hudební nástroje Yamaha, Klávesové nástroje Yamaha.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 056,- Kč
Detail
10 990,- Kč
10 390,- Kč
Detail

Yamaha C70 4/4 Natural

Velikost 4/4 / Natural / Yamaha
5 339,- Kč
Detail
28 450,- Kč
25 190,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Yamaha PSR-E360 a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, elektronické hudební nástroje sleva, klávesové nástroje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Yamaha a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Yamaha najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Yamaha PSR-E360
Právě si prohlížíte...

4590,- Kč