Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Yamaha CLP 745 White Ash Digitální piano

Yamaha CLP 745 White Ash Digitální piano

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Yamaha CLP 745 White Ash Digitální piano z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, elektronické hudební nástroje, klávesové nástroje, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Yamaha CLP 745 White Ash Digitální piano .

Detailní informace

Digitální piana CLP série využívají nejmodernější technologie k obnovení zážitku hry na klavír, což umožňuje klavíristovi hrát na klaviaturu s mnoha variacemi rychlosti a hloubky úhozu pro dosažení nekonečných variací tónů a vytvoření unikátních osobních vystoupení a výkonů. Díky expresivním schopnostem, které se velmi blíží schopnostem akustického klavíru, je klavírní hra na sérii CLP-700 rozhodně zábavnější než kdykoli předtím.Piana Clavinova jsou vybavena praktickými funkcemi a možnostmi, které dokáží nabídnout jen digitální piana. Použijte ...sluchátka, abyste nerušili okolí, nebo připojte Bluetooth® zařízení k vaší Clavinově a přehrávejte si písně a skladby přes ozvučení nástroje. Připojte se také k aplikaci Smart Pianist od Yamahy a získejte užitečnou pomůcku při vašem cvičení na piano. Jednoduchý ovládací panel usnadňuje změnu klavírního nastavení. Pokud je zapnutý dotykový ovládací panel, tak zobrazuje pouze text — když je panel vypnutý, tak nabízí hladký povrch postranního bloku klaviatury jako u akustického piana. Doprovody: Ano Adaptér součástí: Ano Automatické doprovody: 20 Lavice je součástí balení: Ne Bluetooth: Ano Barva: Bílá Země původu: Indonésie Hloubka (cm): 45.9 Displej: Ano Typy efektů: Reverb Typy efektů: Chorus Typy efektů: Brilliance Povrchová úprava: Matné Sluchátkový výstup: Ano Výška (cm): 92.7 Vstupy: MIDI IN Vstupy: AUX IN Velikost kláves: Standard Provedení povrchu klaviatury: Umelá slonovina Technologie klávesnice: GrandTouch-S Keyboard Typ kláves: Hammer Action Počet kláves: 88 Výukový systém: Ano Metronom: Ano Počet skladeb: 71 Počet skladeb: 303 Lesson Songs Počet zvuků: 201 - 500 Výstupy: MIDI OUT Výstupy: AUX OUT Balení obsahuje: Adaptér Typ klavíru: Klavír Polyfonie: 256 Zabudovaný zesilovač: 50 W Funkce záznamu: Ano Vestavěný reproduktor: Ano Repro: 6,3 Repro: 3,1 Paměťové médium: USB Dynamická klaviatura: Ano USB MIDI: Ne USB to Device: Ano USB to Host: Ano Hmotnost netto (kg): 60.0 Šířka (cm): 146.1 Barva podle výrobce: White Ash Série: CLP 745 USB: Ano Nabízená konfigurace: Standardní nabídka Napájení: Adaptér Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Noty Počet zvuků: 250.0

Produkt je výrobek značky Yamaha ,distribuovaný s EAN kódem 4957812654852.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Yamaha, Hobby, hudba a výtvarné umění Yamaha, Hudební nástroje Yamaha, Elektronické hudební nástroje Yamaha, Klávesové nástroje Yamaha.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: White
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 056,- Kč
Detail
7 339,- Kč
Detail
51 100,- Kč
47 190,- Kč
Detail
12 090,- Kč
11 690,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Yamaha CLP 745 White Ash Digitální piano a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, elektronické hudební nástroje sleva, klávesové nástroje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Yamaha a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Yamaha najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Yamaha CLP 745 White Ash Digitální piano
Právě si prohlížíte...

63990,- Kč