Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

The ONE SP-TON Smart Keyboard Pro Digitální stage piano - 21% sleva

-21%
The ONE SP-TON Smart Keyboard Pro Digitální stage piano

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


The ONE SP-TON Smart Keyboard Pro Digitální stage piano z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, elektronické hudební nástroje, klávesové nástroje, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným The ONE SP-TON Smart Keyboard Pro Digitální stage piano .

Zlevněné zboží

Světově první keyboard s certifikátem Apple Mfi. Představuje jednoduchý způsob výuky hry na klavír prostřednictvím tabletu. Po připojení Smart Piana k tabletu je k dispozici aplikace, která nabízí interaktivní výuku prostřednictvím videí, notových zápisů a her. Piano je navíc vybaveno barevnými LED diodami pro indikaci správné zahraných tónů. Aplikace je dostupná pro systém iOS a Android a obsahuje 4000 skladeb, tutoriály a hry. Piano nabízí MIDI výstup pro nahrávání, 88 kláves s kladívkovou mechanikou a 128 hlasovou polyfonii. Obsahuje 88 zvuk...ových presetů, 691 samotných zvuků, 11 sad bicích nástrojů a s použitím aplikace "The One Smart Piano" je k dispozici 256 GM2 zvuků. LED: 88 plnobarevných LED kontrolek. Podporovaná zařízení: iOS 9.0 +, iPad 2/4, New Pad, iPad mini1/2/3/4, iPad Air1/2, iPad Pro, iPhone 5s/6/6 plus/6s/6s plus/7/7 plus/8/X. Android 4.4+ s rozhraním USB Host/OTG. Sluchátkový výstup: 2 x 3,5 mm jack konektor. AUX vstup: 6,35 mm jack konektor. AUX výstup: 6,35 mm jack konektor. Balení obsahuje sustain pedál s nastavením citlivosti Sostenuto, Soft. Rozměr: 132 x 35,60 x 15,20 cm. Hmotnost 14,06 kg. Barva: Black Země původu: Čína Barva: Černá Barva podle výrobce: Černá : 20210325.0 Typ klavíru: Stage Piano Displej: Ne Doprovody: Ne Adaptér součástí: Ano Automatické doprovody: Ano Provoz na baterie: Ne Bluetooth: Ne Hloubka (cm): 35.5 Sluchátkový výstup: Ano Výška (cm): 15.24 Vstupy: Jack 6,3 mm TRS Vstupy: Unit Pedal Vstupy: Sustain pedál Technologie klávesnice: Hammer Action Typ kláves: Plast Typ kláves: Hammer Počet kláves: 88 Výukový systém: Ne Metronom: Ne Výstupy: MIDI OUT Výstupy: AUX OUT Balení obsahuje: Adaptér Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: USB kabel Vstupy pedalu: Ano Polyfonie: 128 Napájení: Adaptér Zabudovaný zesilovač: Ano Funkce záznamu: Ne Vestavěný reproduktor: Ano Repro: 2 USB: Ano USB MIDI: Ano USB to Device: Ano USB to Host: Ano Hmotnost netto (kg): 14.0 Šířka (cm): 132.8

Produkt je výrobek značky The One ,distribuovaný s EAN kódem 6931477201376.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava The One, Hobby, hudba a výtvarné umění The One, Hudební nástroje The One, Elektronické hudební nástroje The One, Klávesové nástroje The One.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 890,- Kč
Detail
11 290,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

The ONE SP-TON Smart Keyboard Pro Digitální stage piano a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, elektronické hudební nástroje sleva, klávesové nástroje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce The One a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku The One najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

The ONE SP-TON Smart Keyboard Pro Digitální stage piano
Právě si prohlížíte... - 21% sleva

17590,- Kč