Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Korg B2N Digitální stage piano

Korg B2N Digitální stage piano

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Korg B2N Digitální stage piano z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, elektronické hudební nástroje, klávesové nástroje, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Korg B2N Digitální stage piano .

Detailní informace

Digitální piano B2N představuje novou generaci nástrojů společnosti KORG zaměřenou na dostupnost a snadné používání. B2N nabízí stejné funkce jako digitální piano B2, ale je vybaveno klaviaturou s menším odporem a jednodušší odezvou. Je ideální pro hráče který hledají klaviaturu s rychlou odezvou a nízkým odporem.
Piano je vhodné pro začínající hráče a nabízí autentický pocit při hře. Obsahuje pečlivě vybírány kvalitní zvuky, včetně legendárních klavírů z celého světa. Navíc je k dispozici software a široký výběr konektorů.
B2N dispon...uje kompaktním designem s možností umístění na stojan - B2NSP s jednoduchou montáží a třemi pedály (prodává se samostatně). Piano je vybaveno klaviaturou s 88 klávesami, které zajišťují vynikající pocit při hře. Piano B2N je vhodné pro začínající i zkušené hráče a nabízí pohodlné cvičení hry na klavír.
Nabízená konfigurace : Standardní nabídka Velikost kláves : Standard Šířka (cm) : 131.2 Počet kláves : 88 Hmotnost netto (kg) : 9.3 Displej : Ne Počet zvuků : 20.0 Vstupy pedalu : Ano USB : Ano Sluchátkový výstup : Ano Výška (cm) : 11.7 Adaptér součástí : Ano USB to Host : Ano Paměťové médium : Ne USB to Device : Ne Série : B2N Balení obsahuje : Damper Pedal Vestavěný reproduktor : Ano Typ klavíru : Stage Piano USB MIDI : Ne Metronom : Ano Split : Ne Hloubka (cm) : 33.6 Napájení : Adaptér Barva : Černá Výukový systém : Ne Počet skladeb : 12 Typ kláves : Hammer Action Bluetooth : Ne Balení obsahuje : Adaptér Barva podle výrobce : Black Typ kláves : Natural Weighted Technologie klávesnice : Natural Touch Polyfonie : 120 Výstupy : Jack 3,5 mm TRS Země původu : Čína Funkce záznamu : Ne Zabudovaný zesilovač : 15 W Balení obsahuje : Notový stojan Balení obsahuje : Manuál Typy efektů : Chorus Vstupy : Jack 3,5 mm TRS Provoz na baterie : Ne Typy efektů : Reverb

Produkt je výrobek značky Korg ,distribuovaný s EAN kódem 4959112191778.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Korg, Hobby, hudba a výtvarné umění Korg, Hudební nástroje Korg, Elektronické hudební nástroje Korg, Klávesové nástroje Korg.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

10 990,- Kč
10 390,- Kč
Detail

Korg PC-300

White / Steel / Korg
2 055,- Kč
Detail
5 599,- Kč
5 299,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Korg B2N Digitální stage piano a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, elektronické hudební nástroje sleva, klávesové nástroje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Korg a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Korg najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Korg B2N Digitální stage piano
Právě si prohlížíte...

9809,- Kč