Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Dexibell VIVO S7 PRO Digitální stage piano

Dexibell VIVO S7 PRO Digitální stage piano

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Dexibell VIVO S7 PRO Digitální stage piano z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, elektronické hudební nástroje, klávesové nástroje, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Dexibell VIVO S7 PRO Digitální stage piano .

Detailní informace

VIVO S7 PRO a S7 PRO M jsou vysoce kvalitní profesionální klávesy, které nabízejí legendární kvalitní akustické a elektrické piana, dostupné v celé řadě digitálních klavírů DEXIBELL VIVO. Díky 88 klávesům s trojitým kontaktem nabízí řada VIVO S7 PRO zvuky a efekty určené na "hladký přechod" během změny patche nebo stahování paměti, čímž se zabrán&iacut...e; jakémukoliv nechtěnému přerušení aktuálního zvuku a efektu. Kompletní soubor více než 90 zvuků řady VIVO S7 PRO nabízí nejvyšší možnou kvalitu a dosahuje neuvěřitelnou úroveň tonální čistoty. Exkluzivní technologie DEXIBELL, nazývaná "True 2 Life" (ve zkratce "T2L"), používaná digitálními klavíry DEXIBELL VIVO, je součástí nové revoluce v specifikacích hudebních nástrojů díky: - Neomezená polyfonie not - 24 bitů a 48 kHz - Více než 15 sekund zaznamenaných vln v 3D prostorovém formátu. - Kombinace technologie "vzorkování a modelování" s unikátními algoritmy Řada VIVO S7 PRO má banku Wave Memory s velikostí 1,5 GB s možností zcela překonfigurovat nástroj pomocí nových zvuků z knihovny DEXIBELL, ale i ze standardních souborů formátu "Sound Font", které jsou snadno dostupné online. Hmotnost: 15,4 kg Adaptér součástí: Ano Provoz na baterie: Ne Lavice je součástí balení: Ne Bluetooth: Ano Země původu: Itálie Hloubka (cm): 37.5 Displej: Ano Typy efektů: DSP Typy efektů: Reverb Podporované formáty: WAV Podporované formáty: AIFF Podporované formáty: MP3 Sluchátkový výstup: Ano Výška (cm): 12.8 Vstupy: USB Vstupy: AUX IN Velikost kláves: Full Size Technologie klávesnice: Ebony/Ivory Feel Typ kláves: Hammer Action Počet kláves: 88 Počet zvuků: 113.0 Výstupy: Jack 6,3 mm Výstupy: Jack 3,5 mm Výstupy: Pedal Výstupy: USB Vstupy pedalu: Damper Vstupy pedalu: Foot Controller Vstupy pedalu: Expression Typ klavíru: Stage Piano Napájení: Adaptér Zabudovaný zesilovač: Ne Funkce záznamu: Ano Vestavěný reproduktor: Ne Paměťové médium: USB Dynamická klaviatura: Ano USB: Ano USB MIDI: Ano USB to Device: Ano USB to Host: Ano Hmotnost netto (kg): 15.4 Šířka (cm): 127.0

Produkt je výrobek značky Dexibell ,distribuovaný s EAN kódem 8032496460961.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Dexibell, Hobby, hudba a výtvarné umění Dexibell, Hudební nástroje Dexibell, Elektronické hudební nástroje Dexibell, Klávesové nástroje Dexibell.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dexibell VIVO S7 PRO Digitální stage piano a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, elektronické hudební nástroje sleva, klávesové nástroje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dexibell a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dexibell najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dexibell VIVO S7 PRO Digitální stage piano
Právě si prohlížíte...

46590,- Kč