Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kávovar Severin KA5703, černá/nerez

Kávovar Severin KA5703, černá/nerez
Kávovar Severin KA5703, černá/nerez
Kávovar Severin KA5703, černá/nerez
Kávovar Severin KA5703, černá/nerez

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kávovar Severin KA5703, černá/nerez z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, kávovary a automaty na espreso, kávovary, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Kávovar Severin KA5703, černá/nerez .

Detailní informace

Dopřejte si šálek lahodné kávy Pokud patříte mezi milovníky kofeinových nápojů, tak jistě oceníte kávovar Severin KA 5703, který vám zajistí kvalitní kávu přímo z pohodlí vašeho domova. Začněte tak nový den s ranní dávkou energie. Dokonalé rozvinutí aroma zajistí parní systém Vapotronic, díky optimální teplotě 98 °C a přesnému kontaktu vody a mleté kávy. Disponuje příkonem 1450 W a zvládne připravit hned 8 šálků kávy najednou, které budou stačit pro vás i vaši rodinu. Jistě oceníte výkyvný filtr 1 x 4 s víkem pro uchování aroma. Moderní design ...Kávovar Severin KA 5703 v sobě spojuje špičkovou technologii a stylový design v černo-nerezovém provedení, který se bude skvěle hodit do každé kuchyně. Dále kávovar disponuje skleněnou konvicí s praktickým ukazatelem hladiny kávy, takže budete vždy přesně informováni o množství, které máte ještě k dispozici. O chodu vás přehledně informuje spínač s kontrolkou uchování teploty. Specifikace Parní systém Vapotronic Příkon 1450 W Až pro 8 šálků kávy Nerezový zásobník na vodu s vodoznakem Úložný prostor pro přívodní šňůru Spínač pro zapnutí a vypnutí s kontrolkou Automatické vypnutí

Produkt je výrobek značky Severin ,distribuovaný s EAN kódem 4008146022067.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Severin, Kuchyně a jídelny Severin, Kuchyňské spotřebiče Severin, Kávovary a automaty na espreso Severin, Kávovary Severin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kávovar Severin KA5703, černá/nerez a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, kávovary a automaty na espreso sleva, kávovary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Severin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Severin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kávovar Severin KA5703, černá/nerez
Právě si prohlížíte...

3569,- Kč