Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Automat na horké nápoje ProfiCook HGA 1196, 7l

Automat na horké nápoje ProfiCook HGA 1196, 7l
Automat na horké nápoje ProfiCook HGA 1196, 7l
Automat na horké nápoje ProfiCook HGA 1196, 7l
Automat na horké nápoje ProfiCook HGA 1196, 7l

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Automat na horké nápoje ProfiCook HGA 1196, 7l z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, kávovary a automaty na espreso, kávovary, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Automat na horké nápoje ProfiCook HGA 1196, 7l .

Detailní informace

Automat na horké nápoje ProfiCook HGA 1196 Praktický pomocník Automat na horké nápoje Profi Cook HGA 1196 disponuje objemem 7 litrů a je pomůže vám při uchování různých teplých nápojů, lze v něm ohřívat také alkoholické nápoje. Uzavřené dno nádoby ukrývá topné těleso, pomocí otočného regulátoru si můžete nastavit požadovanou teplotu v rozmezí 30 °C - 100 °C. Snadná údržba Zásobník má praktický výpustný kohout, díky němuž si můžete připravená nápoje snadno nadávkovat. Stejně jako vnější indikátor hladiny je odnímatelný, což usnadňuje údržbu. Nád...oba je dále vybavena ochranou proti přehřátí, o provozu vás budou informovat dvě kontrolky. Díky izolované rukojeti se vám usnadní manipulace.

Produkt je výrobek značky Proficook ,distribuovaný s EAN kódem 4006160119602.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Proficook, Kuchyně a jídelny Proficook, Kuchyňské spotřebiče Proficook, Kávovary a automaty na espreso Proficook, Kávovary Proficook.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 649,- Kč
Detail
4 999,- Kč
Detail

Sendvičovač ProfiCook ST 1092 XXL, 900W, nerez

Nerezová ocel / Nerezová ocel,Nerezová ocel / Proficook
809,- Kč
Detail
6 399,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Automat na horké nápoje ProfiCook HGA 1196, 7l a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, kávovary a automaty na espreso sleva, kávovary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Proficook a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Proficook najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Automat na horké nápoje ProfiCook HGA 1196, 7l
Právě si prohlížíte...

2029,- Kč