Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tamper 51mm flat ořech

Tamper 51mm flat ořech

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tamper 51mm flat ořech z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, kávovary a automaty na espreso, se slevou kupte přes Chci.cz.

Gourmet KávaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Gourmet Káva a budete spokojení s dodaným Tamper 51mm flat ořech .

Detailní informace

Neodmyslitelnou pomůckou každého baristy je tamper neboli pressovač (pěchovadlo na kávu). Při přípravě espressa je stlačení kávy v páce opravdu důležité. Správně by měla být káva stlačena silou 20kg. Pokud nevíte, jak taková síla vypadá, stačí si na kuchyňský stůl postavit domácí váhu a s tamperem v ruce se do ní opřete. Snadno tak zjistíte, jak vypadá síla 20kg. Pokud kávu stlačíte menší silou, bude espresso vytékat příliš rychle a naopak, pokud utlačíte kávu silou větší, bude espresso vytékat příliš pomalu. Určitě doporučujeme tampery kovové,... těžké, práce je s nimi velice příjemná. Profesionální tamper flat má plochou kovovou základnu a ergonomickou dřevěnou rukojeť a jeho váha je 288g. Při nákupu tamperu je důležité vědět, jaký průměr má páka vašeho kávovaru. Tento tamper má průměr 51mm. Materiál: nerezová ocel, dřevoHmotnost: 288gVýška: 90mmPrůměr: 51mm

Produkt je výrobek značky Kaffia ,distribuovaný s EAN kódem 655729693004.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Kaffia, Kuchyně a jídelny Kaffia, Kuchyňské spotřebiče Kaffia, Kávovary a automaty na espreso Kaffia.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tamper 51mm flat ořech a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, kávovary a automaty na espreso sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kaffia a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kaffia najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tamper 51mm flat ořech
Právě si prohlížíte...

569,- Kč