Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pákové espresso Krups Virtuoso XP442C11

Pákové espresso Krups Virtuoso XP442C11
Pákové espresso Krups Virtuoso XP442C11
Pákové espresso Krups Virtuoso XP442C11
Pákové espresso Krups Virtuoso XP442C11

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pákové espresso Krups Virtuoso XP442C11 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, kávovary a automaty na espreso, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pákové espresso Krups Virtuoso XP442C11 .

Detailní informace

Pákové espresso Krups Virtuoso XP442C11 Kompaktní design Užijte si přípravu espressa z pohodlí domova v elegantním a praktickém espresovači, který je stvořený pro každodenní přípravu kávy. Intuitivní rozhraní Objevte pákový kávovar se snadnou obsluhou díky vysoce intuitivnímu ovládání a funkci automatické regulace extrakce kávy. Lahodná mléčná pěna Vysoce výkonná parní tryska otevírá mnoho možnosti, jak si ozvláštnit svoji kávu. Dopřejte si vynikající cappuccino, latte macchiato nebo další nápoje s mlékem. Optimální extrakce kávy Vychutnejte si... dokonalé espresso plné chuti a aroma díky 15barovému tlaku čerpadla, které zajistí optimální extrakci kávy. Rychlé nahřátí Systém KRUPS Thermoblock umožňuje rychlé nahřátí vody a tím urychlí přípravu espressa. Lahodná káva plné chuti do jedné minuty. Příslušenství S kávovarem obdržíte i praktické příslušenství. Dávkovací lžíce vám pomůže vždy použít ideální množství kávy a tamper na jejím konci zvládne upěchovat a zarovnat mletou kávu na espresso pro ještě lepší výsledky.

Produkt je výrobek značky Krups ,distribuovaný s EAN kódem 3016661163913.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Krups, Kuchyně a jídelny Krups, Kuchyňské spotřebiče Krups, Kávovary a automaty na espreso Krups.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pákové espresso Krups Virtuoso XP442C11 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, kávovary a automaty na espreso sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Krups a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Krups najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pákové espresso Krups Virtuoso XP442C11
Právě si prohlížíte...

4499,- Kč