Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kapslový kávovar Krups KP173B31 Nescafé Dolce Gusto Infinissima

Kapslový kávovar Krups KP173B31 Nescafé Dolce Gusto Infinissima
Kapslový kávovar Krups KP173B31 Nescafé Dolce Gusto Infinissima
Kapslový kávovar Krups KP173B31 Nescafé Dolce Gusto Infinissima
Kapslový kávovar Krups KP173B31 Nescafé Dolce Gusto Infinissima

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kapslový kávovar Krups KP173B31 Nescafé Dolce Gusto Infinissima z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, kávovary a automaty na espreso, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Kapslový kávovar Krups KP173B31 Nescafé Dolce Gusto Infinissima .

Detailní informace

NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® INFINISSIMA KRUPS® Kávovar na kapsle NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® INFINISSIMA KRUPS® si najde místo i v té nejmenší kuchyni a krásným designem doplní váš interiér. Navzdory malých rozměrů disponuje kávovar nádržkou na vodu o objemu 1,2 l. Jednoduše nastavitelný odkapávač do třech různých výšek vám umožní použití různých velikostí šálků a tím zajistíte jejich dokonalou polohu. Při ukápnutí kávy mimo šálek oceníte vyjímatelnou odkapávací misku pro snadné očištění. Příprava nápojů je velice jednoduchá snadným nastavením páky. S kávo...varem NESCAFÉ® Dolce Gusto® si můžete připravit ristretta, espressa, lunga, grande, cappuccina, latte macchiato, horké čokolády, čaje či studené nápoje. Bohatá nabídka nápojů Přes 30 druhů nápojů Vás povzbudí ochutnat každý nápoj udělány v kapslovém kávovaru NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Od svěžích nápojů do letních dnů po horké nápoje do zimy. Horké i ledové Jedinečný systém Vám umožní připravit teplé i studené nápoje. Hermeticky uzavřené kapsle Vychutnejte si bohaté aroma čerstvé kávy. Hermeticky uzavřené kapsle uchovají kávu dlouho čerstvou. Ekologický režim Energetický úsporný režim vypne kávovar NESCAFÉ® Dolce Gusto® po 5 minutách a tím Vám ušetří energii. Může se tím zařadit do energetické třídy A. Maximální tlak 15 bar Díky vysokotlakému systému (až 15 bar) připravíte kávu s hustou, sametovou pěnou jako v kavárně. Upozornění na odvápnění Kávovár NESCAFÉ® Dolce Gusto®vás upozorní na čas k odvápnění přístroje rozsvícením oranžového tlačítka. Manuální technologie Vložením kapsle a snadným pohybem manuální páčky budete připravovat váš oblíbený nápoj.

Produkt je výrobek značky Krups ,distribuovaný s EAN kódem 3016661157127.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Krups, Kuchyně a jídelny Krups, Kuchyňské spotřebiče Krups, Kávovary a automaty na espreso Krups.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 279,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Kapslový kávovar Krups KP173B31 Nescafé Dolce Gusto Infinissima a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, kávovary a automaty na espreso sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Krups a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Krups najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kapslový kávovar Krups KP173B31 Nescafé Dolce Gusto Infinissima
Právě si prohlížíte...

1549,- Kč