Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kapslový kávovar Bosch Tassimo Style TAS1102

Kapslový kávovar Bosch Tassimo Style TAS1102
Kapslový kávovar Bosch Tassimo Style TAS1102
Kapslový kávovar Bosch Tassimo Style TAS1102
Kapslový kávovar Bosch Tassimo Style TAS1102

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kapslový kávovar Bosch Tassimo Style TAS1102 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, kávovary a automaty na espreso, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Kapslový kávovar Bosch Tassimo Style TAS1102 .

Detailní informace

Kapslový kávovar Bosch Tassimo Style TAS1102 Kompaktní rozměry Díky malým rozměrům spotřebiče je TASSIMO obzvlášť prostorově úsporné zařízení a nevyžaduje v kuchyni mnoho prostoru. I přes kompaktní velikost lze TASSIMO používat k přípravě stejně široké řady nápojů jako všechny i jiné přístroje TASSIMO. Šetříte energii Snadno snižte spotřebu energie! Pohotovostní režim se aktivuje bezprostředně po každém procesu vaření a zajišťuje nízkou spotřebu energie. Šetřete energii, aniž byste na ni museli neustále myslet. Snadné odstranění vodního kamene ...Odvápňovací tablety jsou speciálně vyvinuté pro všechny kávovary TASSIMO. Účinně a udržitelně odvápňují váš kávovar, a díky tomu se mu prodlužuje životnost. Zároveň zaručuje optimální chuť pro všechny vaše nápoje. Velký výběr nápojů Chcete mít na výběr z velkého množství nápojů? Espresso, caffè crema, filter coffee, latte macchiato, cappuccino, horká čokoláda nebo čaj. TASSIMO nabízí více než 40 speciálních nápojů z řady populárních značek. Se systémem TASSIMO si můžete užívat lahodné horké nápoje, ať už máte jakékoliv chutě. Pro celou rodinu, pro vaše přátele a hlavně pro vás! Vždy perfektní příprava Díky patentované technologii čárkového kódu INTELLIBREW™ jsou speciální nápoje připravené kávovarem TASSIMO se správným množstvím vody, při správné teplotě a po správnou dobu spařování vždy perfektní. Snadné ovládání Příprava vašeho oblíbeného nápoje je hračka. Jednoduše vložte T DISC a spusťte plně automatickou přípravu praktickým jednotlačítkovým ovládáním. Proto si vy i vaši milovaní můžete lehce dopřát speciality z kávovaru TASSIMO a užívat si život! Malé i velké šálky Použijte svůj oblíbený pohár, bez ohledu na velikost! Všechny vaše šálky se vejdou do tohoto přístroje TASSIMO. Flexibilní podstavec na šálky je vhodný pro všechny šálky, je výškově nastavitelný a lze jej zcela vyjmout, což znamená, že má snadno dostatek místa pro všechny šálky a skleničky.

Produkt je výrobek značky Tassimo ,distribuovaný s EAN kódem 4242005191291.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Tassimo, Kuchyně a jídelny Tassimo, Kuchyňské spotřebiče Tassimo, Kávovary a automaty na espreso Tassimo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kapslový kávovar Bosch Tassimo Style TAS1102 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, kávovary a automaty na espreso sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tassimo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tassimo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kapslový kávovar Bosch Tassimo Style TAS1102
Právě si prohlížíte...

999,- Kč