Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Čisticí prostředek Urnex Biocaf 500g,Urnex Biocaf 500g

Čisticí prostředek Urnex Biocaf 500g,Urnex Biocaf 500g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Čisticí prostředek Urnex Biocaf 500g,Urnex Biocaf 500g z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče – příslušenství, kávovary a automaty na espreso – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

Gourmet KávaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Gourmet Káva a budete spokojení s dodaným Čisticí prostředek Urnex Biocaf 500g,Urnex Biocaf 500g .

Detailní informace

Každý správný barista, či domácí milovník kávy by měl o svůj espresso kávovar dobře pečovat. Cafiza od americké značky Urnex je profesionální přípravek pro čištění espresso kávovarů se zpětným proplachem a jejich součástí od kávových usazenin. Urnex Cafiza je silný, ale přesto biologicky odbouratelný prostředek, jehož zdravotní nezávadnost je certifikována společností NSF (www.nsf.org) Návod zde

Produkt je výrobek značky Urnex Brands ,distribuovaný s EAN kódem 754631603504.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Urnex Brands, Kuchyně a jídelny Urnex Brands, Kuchyňské spotřebiče – příslušenství Urnex Brands, Kávovary a automaty na espreso – příslušenství Urnex Brands.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Čisticí prostředek Urnex Biocaf 500g,Urnex Biocaf 500g a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče – příslušenství sleva, kávovary a automaty na espreso – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Urnex Brands a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Urnex Brands najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Čisticí prostředek Urnex Biocaf 500g,Urnex Biocaf 500g
Právě si prohlížíte...

289,- Kč