Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Teploměr na kávu / čaj

Teploměr na kávu / čaj

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Teploměr na kávu / čaj z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské nástroje a vybavení, kuchyňské teploměry, se slevou kupte přes Chci.cz.

Gourmet KávaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Gourmet Káva a budete spokojení s dodaným Teploměr na kávu / čaj .

Detailní informace

Digitální teploměr na přípravu kávy či čaje. Pokud chcete brát přípravu kávy opravdu vážně a chcete zkoušet různé odstíny chutí při různých teplotách a délkách extrakce kávy, pak je to ideální pomocník při odborné přípravě kávy. Teploměr ukazuje minimální a maximální teplotu, pamatuje si poslední měření a po 15min se sám vypne. Pracuje na 1,5V a baterie je součástí balení! Rozsah měření: -50C až +300CDélka: 225 mmČistá hmotnost: 18 gHmotnost včetně balení: 28 g Obsah balení:1 x digitální teploměr1 x baterie1x pouzdro

Produkt je výrobek značky Kaffia ,distribuovaný s EAN kódem 655729692854.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Kaffia, Kuchyně a jídelny Kaffia, Kuchyňské nástroje a vybavení Kaffia, Kuchyňské teploměry Kaffia.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Teploměr na kávu / čaj a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské nástroje a vybavení sleva, kuchyňské teploměry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kaffia a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kaffia najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Teploměr na kávu / čaj
Právě si prohlížíte...

199,- Kč